Grillmedister med peberfrugt, mozzarella og bacon

Ingredienser

  • 1 posepeberfrugterKapia, á ca. 400 gram
  • 800 gmedistergrillmedister
  • 200 gmozzarellamaxi ost (Galbani)
  • 2 pakkerbaconá 200 gr.
  • Fremgangsmåde
  • Vask og halvér Kapia peberfrugterne. Skær indmad samt kernehus væk.
  • Skær mozzarellaen ud i stave, lidt kortere end peberfrugterne. Læg en ostestav i hver af de halve peberfrugter.
  • Halvér pølserne på langs og på midten. Kom en halv pølse på hver peberfrugt og sno en skive bacon stramt omkring.  
  • Prøv at dække mozzarellaen, da den nemt flyder ud ved stegningen. Grill pølsestykkerne på alle sider, indtil baconen blive lys og sprød. Giv eventuel pølsestykkerne lidt ekstra indirekte varme til allersidst. Velbekomme!

4 pers