Go Back

RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

4 pers

Ingredienser
  

  • 15 g smør
  • 3 groftrevne rødbeder
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1 1 ⁄4 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern - smuldret
  • 1 dl sorte oliven med sten fx nicoise
  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 1%
  • Pynt
  • friske merianblade
  • Tilbehør
  • 300 g groft brød

Sådan gør du
 

  • Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder og løg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, bouillon, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.
  • Ved serveringen
  • Rør kvark blød med lidt koldt vand. Anret suppen drysset med ost og oliven. Læg en skefuld kvark på toppen, pynt med merian og server straks.