Go Back

Spinatpandekager med laksefyld

8 pers

Ingredienser
  

  • Pandekager
  • 100 g Frossen hel spinat
  • 3 dl mælk
  • 2 dl hvedemel
  • 2 stk Æg
  • 1 spsk Olivenolie
  • ½ dl Hakket porre
  • 1/4 tsk Salt
  • 1/8 tsk Peber
  • 1 dl becel til bagning
  • Avokadodressing
  • 1 stk Advokado
  • 1 stilk e Timian
  • 1 spsk Hakket porre
  • 1 stk Citronbåd
  • 1/4 tsk Salt
  • ½ tsk Sukker
  • 1/8 tsk Peber
  • 1 dl Creme fraiche
  • Tilbehør
  • ca 250 g Graved laks
  • 4 stilk e Snittet romani salat
  • 8 stk Citronbåde
  • 2 stk Æbler i både
  • 4 stk Tomater i både
  • 2 stk Peber i ringe

Sådan gør du
 

  • Sådan gør du
  • Tø spinaten næsten op.
  • Pisk mælk og mel.
  • Tilsæt spinat, 2 æg, salt, peber og olie.
  • Pisk det jævnt og lad det hvile ½ time.
  • Bag 8 pandekager, ved jævn varme. (3/4 dl dej pr. pandekage), med lidt becelmargarine til de er gyldne.
  • Imens røre avokadodressing, af en most avokado med krydderier og cremefraiche.
  • Fyldet tilberedes og anrettes efter behag.
  • Pandekagerne kan rulles på forhånd eller gæsterne vælger deres eget fyld fra et fad.

Noter

8 pers