Go Back

Hjemmelavet Coleslaw

Ingredienser
  

  • 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål alt efter årstid!
  • 4-6 gulerødder
  • Marinade
  • 2 spsk. sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
  • 1 dl æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges
  • 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. Stødt spidskommen
  • friskkværnet peber
  • Coleslaw dressing
  • 2 dl creme fraiche - jeg brugte 18%
  • dl hjemmelavet mayonaise - alternativt Hellmann’s
  • salt og peber
  • 2-3 tsk. sukker

Sådan gør du
 

  • Snit hvidkålen fint
  • Riv gulerødder på et rivejern
  • Bland kål og gulerod sammen.
  • Rør marinaden sammen
  • Bland kål og gulerødder i marinaden – vi brugte en stor plastikpose
  • Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet
  • Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
  • Hæld marinaden fra kålblandingen
  • Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.

Noter

8 pers