Go Back

Hjemmelavet Ferrero Rocher

Ingredienser
  

  • 125 g hasselnødder
  • 150 g sprøde vafler med hasselnøddecreme
  • 175 g Nutella
  • ¼ tsk. salt
  • 200 g mælkechokolade

Sådan gør du
 

  • Rist hasselnødderne på en varm og tør pande i 5-8 minutter, til hin­derne begynder at løsne sig. Læg de varme ristede hasselnødder på et rent viskestykke, og gnid hinderne af. Afkøl nødderne. Tag 25-30 hele hasselnødder fra, og hak resten fint.
  • Knus vaflerne til groft smulder med fingrene, og rør dem sammen med Nutella og salt. Sæt skålen i køleskabet i 30 minutter, så Nutellacremen bliver mere fast.
  • Tag 1 tsk. af fyldet ad gangen, og form det til en kugle omkring en ristet hasselnød. Fortsæt på samme måde med resten af fyldet. Læg kug­lerne på et fad med bagepapir, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
  • Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Rør de hakkede hasselnødder i den smel­tede mælkechokolade.
  • Dyp de kolde vaffel-Nutella-kugler enkeltvis i den smeltede nødde-chokolade, så de er helt dækkede, og sæt dem af på et skærebræt beklædt med bagepapir. Sæt kug­lerne i køleskabet i 30 minutter, til chokoladen er helt størknet.

Noter

Tid: 45 minutter: Afkøling: I alt 1½ time. Antal: 25-30 stk.