Print Recipe

Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Servings: 4

Instructions

  • • 8 gode pølser
    • 8 pølsebrød
    • 1 bundt purløg
    Karryketchup:
    • 4 løg (ca. 200 g i alt)
    • 1 fed hvidløg
    • 2 spsk olie til stegning
    • 1 spsk karry
    • 350 g tomater
    • 2 spsk sukker
    • 2 spsk eddike
    • 1 dl majsolie
    • salt og friskkværnet peber
    Ristede løgringe:
    • 2 løg
    • 2-3 spsk hvedemel
    • 3 dl majsolie til stegning
    • salt
    Sådan laver du gourmet hotdogs:
    Karryketchup: Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem let i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg i 3-4 minutter ved svag varme. Tilsæt tomater skåret i grove stykker, sukker og eddike. Lad det simre i 45 minutter.
    Afkøl ketchuppen, og blend den derefter med majsolie, gerne med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
    Ristede løgringe: Pil løgene, skær dem i ringe, og vend dem i mel. Dybsteg løgene i olie i en lille gryde, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
    Kog eller steg pølserne, og varm brødene. Læg pølserne i brødene, og top med karryketchup, ristede løgringe og hakket purløg.