Go Back

BAGTE KARTOFFELSKIVER MED FETACREME OG BACON

Sådan gør du
 

  • Ingredienser
    Kartoffelskiverne
    2-3 Store bagekartofler Hellere mere aflange end runde og tykke
    Olie
    Salt og peber
    Fetacreme
    100 g feta (f.eks. Puck)
    100 g flødeost neutral
    1 lille rødløg finthakket
    1 bundt purløg finthakket
    Salt og peber
    Andet
    200 g bacon i strimler
    Sådan gør du
    Kartoflerne
    Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
    Skær kartoflerne ud i 3-4 mm tykke skiver.
    Kom skiverne på en bageplade (eller to) med bagepapir og drys godt med olie over dem alle og så lidt salt og peber.
    De skal nu bage i 25-27 minutter eller indtil flotte gyldne.
    Bacon
    Steg bacon sprødt på en pande og hak i mindre stykker, så det kan drysses over til sidst.
    Fetacreme
    Kom feta og flødeost i en minihakker og kør, indtil du har en cremet blanding.
    Rør nu blandingen sammen med rødløg og purløg og smag til med salt og peber.
    Servering
    Kom fetacremen op i en sprøjtepose og klip et hul. Kom nu en klat af cremen ovenpå alle kartoffelskiverne og drys herefter bacon over.