Kom couscous i en skål. Hæld kogende vand over og lad det række i ca. 5 min. Fordel couscousgrynene på et serveringsfad.
Marinade
Pisk appelsin-, citronsaft, salt og honning sammen. Pisk olien i lidt efter lidt.
Salat
Anret appelsinskiver, dadler og granatæblekerner på de afkølede couscousgryn og hæld marinaden over. Lad salaten trække tildækket indtil servering.
Rist mandlerne i en tør sauterpande ved jævn varme og under omrøring i ca. 12 min. eller til de er gyldne. Tag mandlerne af panden. Lad smørret blive gyldent i sauterpanden og svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt kød, krydderurter og krydderier og svits ca. 4 min. eller til kødet har skiftet farve. Kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag fyldet til og tilsæt mandlerne.
Tag en plade filodej og pensl den med smør. Fold pladen sammen. Del pladen med en kniv og fordel ca. 6 spsk fyld på hver plade - hold kanterne fri. Fold filodejspakkerne således: Fold kanterne ind, først de 2 lange sider og derefter enderne. Fold dejen sammen 2 gange til en lille pakke. Læg pakken på lukningen på en plade med bagepapir og fortsæt med de resterende 7 pakker. Bag pakkerne midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.
Bagetid
Ca: 20 min. ved 200°.