Go Back

SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

4 pers

Ingredienser
  

  • 1 1 ⁄2 liter hønsebouillon
  • 100 g brune ris
  • 2 gulerødder i tynde stave
  • 2 stilke bladselleri
  • 25 g smør
  • 400 g kyllingefileter i tern
  • 1 lille fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 200 g champignoner i skiver
  • 1 porre i ringe
  • 1 ⁄2 tsk groft salt
  • 1 ⁄4 tsk cayennepeber
  • 1 ⁄4 liter kærnemælk
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • Tilbehør
  • 240 g landbrød

Sådan gør du
 

  • Bring bouillonen i kog og kog risene. Når risene er næsten møre tilsættes gulerødder og selleri. Lad suppen koge ved svag varme i ca. 5 min.
  • Smelt imens halvdelen af smørret i en pande og steg kødet indtil det har fået lidt farve ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og karry og steg yderligere i ca. 1 min. Kom kødet i gryden med suppe. Kom resten af smørret i panden og steg champignonerne ca. 3 min. eller til de er gyldne. Tilsæt porreskiver og steg i yderligere ca. 1 min. Kom grøntsagerne i suppen. Tilsæt salt og cayennepeber og lad suppen koge i ca. 5 min. Rør kærnemælk og koriander i suppen lige inden serveringen.