Go Back

Chokoladeroulade med fyld

Ingredienser
  

  • 3 æg
  • 2 dl. sukker
  • 1 dl. hvedemel
  • 1 dl. kartoffelmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ dl. cacao
  • ½ dl. mælk
  • ½ dl. sukker

Fyld

  • 2 dl. piskefløde
  • 200 gram hindbær
  • 100 gram hakket chokolade

Sådan gør du
 

  • Sæt ovnen på 225 grader. Kom æg og sukker i en skål. Pisk sammen med en el-pisker, indtil blandingen bliver skummet. Bland mel og bagepulver sammen i en anden skål, og vend æggeblandingen i. Rør mælken i.
  • Dæk bunden af bradepanden med bagepapir og spred dejen tyndt ud. Sæt bradepanden midt i ovnen og bag den ca 10 minutter.
  • Læg et stykke bagepapir på bordet og drys sukker over. Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir. Træk det papir, som kagen blev bagt på af. Læg papiret på igen og lad bunden køle af.
  • Pisk fløden til skum og vend bær og chokolade i. Fordel fløden over kagen og rul den sammen ved at løfte i det sukrede papir. Rul den fra den lange side, ellers får du alt for brede skiver. Stil kagen i køleskabet indtil servering. Skær den i skiver og server evt med bær som pynt.

Noter

Til 8 personer.