Go Back

FYLDTE CHAMPIGNONER

Ingredienser
  

  • 20 store champignoner
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ dl finthakket bredbladet persille
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 2 spsk finthakkede skalotteløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern - smuldret
  • 4 skiver lufttørret skinke fx parmaskinke

Sådan gør du
 

  • Rens champignonerne for jord, skær roden af og fjern stokkene (gem 10 stokke).
  • Hak stokkene fint (ca. 3 spsk i alt) og bland dem sammen med olie, persille, hvidløg, løg, salt og peber. Pensl bunden af champignonerne med olie og fordel fyldet heri. Læg de fyldte champignoner på en plade med bagepapir. Del hver skive parmaskinke i 5 stykker. Drys ost i champignonerne og læg herpå et stykke parmaskinke. Bag de fyldte champignoner midt i ovnen, til de er gyldne. Server straks.
  • Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 175°.

Noter

6 pers