Go Back

BRUSCHETTA MED HONNINGBAGTE TOMATER

Ingredienser
  

  • Honningbagte tomater
  • 9 mellemstore tomater
  • 3 små fed hvidløg i halve skiver
  • 3 tsk friske timianblade
  • spsk akaciehonning
  • 3 spsk olivenolie
  • tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Dressing
  • 1⅛ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 3 spsk finthakkede friske basilikumblade
  • tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 18 skiver daggammelt lyst brød

Sådan gør du
 

  • Honningbagte tomater
  • Halver og udkern tomaterne. Placer dem med skærefladen opad i et fad, der er penslet med olivenolie. Fordel hvidløgsskiver og timian i tomaternes hulninger. Rør akaciehonning og olivenolie sammen, og fordel det på tomaterne. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag tomaterne midt i ovnen.
  • Dressing
  • Rør imens fraiche og basilikum sammen med salt og peber. Smag til.
  • Rist brødskiverne på en brødrister eller i ovnen.
  • Ved serveringen
  • Anret tomaterne på de ristede brødskiver med dressing på toppen.
  • Tips
  • Erstat de friske krydderurter med tørrede (halver mængden), eller akaciehonningen med almindelig honning (opvarmet i vandbad, så den bliver flydende).
  • Bagetid
  • Ca. 20 min. 200°.

Noter

6 pers