Go Back

Squashghetti med bacon, pesto og kylling

Ingredienser
  

  • 2-3 store squash
  • salt
  • 1 pakke bacon
  • 500 g kyllingeinderfilet
  • smør
  • 1 løg
  • 1 broccoli
  • 1/2 glas pesto ca. 3 store spsk
  • evt. parmesan til servering

Sådan gør du
 

  • Lav squashen til spaghetti, enten ved hjælp af en kartoffelskræller eller en spiralizer. Læg i et dørslag og drys med fint salt - lad saltet trække væske ud af squashen, mens du forbereder resten.
  • Skær bacon i skiver på ca. 1 cm og steg sprødt i en stegegryde, en stor pande eller gryde.
  • Skær kyllingen i mindre stykker og steg i smør på en anden pande.
  • Hak løget fint. Skær broccoli i mindre buketter og stokken i tern.
  • Fjern bacon fra gryden og sauter løget heri i et par minutter, til det bliver blødt og klarer. Tilsæt så broccolien og svits i ca. 5 minutter, til den er mør, men sprød.
  • Klem væsken ud af squashen og tilsæt til gryden sammen med pestoen. Vend rundt i et minuts tid - det skal bare lige blive varmt. Vend kylling og bacon i og server med revet parmesan.

Noter

4 pers