Go Back

Friturestegt broccoli

Sådan gør du
 

  • Ingredients
    1 broccoli, skyllet
    300 ml. neutral olie
    150g. hvedemel
    1 tsk. Paprika
    1-2 tsk. Harrissa krydderi (eller anden god spicy krydderi)
    1 øl (33 cl.)
    Salt og peber
    Instructions
    1
    Vask broccoli og skær ud mindre stykker/buketter.
    2
    Mix mel, paprika, harrissa krydderi, salt, peber og øl i en skål. Pisk indtil at dejen er sammenhængende og gerne en anelse tyk.
    3
    Varm olien godt op i en mindre pande eller frituregryde. Jeg brugte kun 1/3 liter olie, så det kun lige dækkede stykkerne.
    4
    Dyb broccoli-stykkerne i dejen så de er godt dækkede over det hele. Dyb dem bagefter direkte ned i den varme frituregryde og lad dem stege 4-5 sammen i omkring 3 minutter. Vend dem med en ske, så de bliver gyldne hele vejen rundt. Tag dem op, når de er gyldne, og dryp dem af på en stykke papir eller køkkenrulle.
    5
    Server de friturestegte broccoli mens de stadig er lune, sammen med en frisk kold avocado dip. Velbekomme.