Syltede agurker

Ingredienser

  • 1 stk Agurk
  • 2 dl Eddike
  • 1 dl Sukker
  • 1 tsk Peberkorn
  • 1 tsk Sennepskorn
  • 3 stk Laurbærblade
  • 2 tsk Salt

Sådan gør du

  • Hæld eddike, sukker, peberkorn, sennepskorn og laurbærblade i en lille gryde. Bring det i kog, eller indtil al sukkeret er opløst. Det tager ikke så lang tid. Stil din eddikelage til afkøling. Det er vigtigt den er kold, da agurkerne ikke skal tilberedes.
  • Skyl din agurk og skær den i skiver. Jeg foretrækker de har lidt tykkelse så de har noget bid, men ikke så tykke at de bliver klodser. Men det er helt op til dig.
  • Hæld salten over agurkerne og bland dem rundt. Lad det stå i 10-15 minutter.
  • Put dine agurker med salt og væde i et skoldet sylteglas.