Go Back

Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat

4 pers

Ingredienser
  

  • Ca. 800 g roastbeef
  • 1 spsk. olie og 1 spsk. smør
  • Salt og peber

Bagte kartofler

  • 4-6 mellemstore kartofler
  • 2 spsk. olie
  • ½ tsk. paprika
  • Salt

Salat

  • 1 spidskål
  • 250 g cremefraiche 18 %
  • 3 spsk. grovkornet sennep
  • 1 tsk. sukker
  • Citronsaft
  • Salt
  • 1 lille glas kapers afdryppede og hakkede

Sådan gør du
 

  • Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve. Dup dem tørre, pensl skærefladen med olie og krydr med paprika. Bag dem midt i en 200° varm ovn i ca. 40 min. Krydr med salt.

Roastbeef opskrift

  • Kom stegen i kogende vand og kog den i 20 min. Tag den op og dup den tør. Steg derpå roastbeefen færdig i fedtstoffet på en pande, til den har en centrumtemperatur på 55°. Tag den af panden, krydr med salt og peber og lad den hvile i 10 min.

Salat

  • Fjern de yderste blade på spidskålen. Skær kålen i kvarter og snit den fint. Rør cremefraiche, sennep og sukker sammen. Smag til med citronsaft og salt. Vend det hele sammen.