Go Back

minestronesuppe

Ingredienser
  

  • 4 personer
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 stængler selleri
  • 1 gulerod
  • ½ courgette
  • 50 g bacon
  • 1 spsk. olie
  • 6 dl hønsekødsbouillon
  • 2 dåser flåede tomater el. cherrytomater
  • 2 spsk. tomatkoncentrat
  • 3 laurbærblade
  • 100 g pastanudler

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.
  • Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.
  • Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.
  • Tips!
  • Når du har stegt bacon, så kasser det meste af fedtet fra panden, og læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir, på den måde begrænser du indtaget af fedt.
  • Velbekomme!

Noter

4 pers