Bank schnitzelen ud, så den er meget tynd
Slå et æg ud i en dyb tallerken, og pisk det sammen.
Kom lidt mel på en tallerken.
Hæld en passende mængde rasp op på en tallerken, og tilsæt
salt og peber, og bland det med en gaffel.
Vend først schnitzelen i mel.
Schnitzelen vendes så i det sammenpiskede æg, og vendes herefter
i raspen.
Panden opvarmes til (5 af 10), smør kommes på, og når det
er blevet nøddebrunt, kommes schnitzelerne på.
Steges 6-7 min.på hver side (skal være sprød).
Schnitzlerne lægges på et fad, og ansjoser/benfri sild - høvlet peberrod
og kapers lægges ovenpå.
En "dreng" er åbenbart en skive citron hvor høvlet peberrod kapers og
ansjoser/benfri sild anbringes ovenpå.
Skysovs.
Kom smør på panden, og lad det brune. Kom herefter 1dl. bouillon på
panden, og kog panden af i 4 - 5 min.
Si skyen over i en sovseskål