Go Back

Cowboygryde

Ingredienser
  

  • 1-2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1-2 røde chili
  • 2 ds. baked beans el. chili beans
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 1 ds champignon
  • 1 pk. kålpølser el. anden god pølse
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 spsk. paprika
  • 0.5 tsk. cayennepeber
  • Salt
  • peber
  • Olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Hak det pillede løg og hvidløg, og steg dem i olien sammen med oksekødet.Skær pølserne i skiver. Tilsæt tomater, bønner, pølser, champignon , finthakket chili samt krydderier.
  • Lad det hele simre i gryden uden låg i ca. 25-30 min. Smag til med salt og peber.
  • Server med brød og salat.

Noter

6 pers