Go Back

flanksteak med fyld svøbt i bacon

Ingredienser
  

Du skal bruge

  • 1 stor flanksteak da der skal kunne være lidt fyld i
  • 1 glas rød pesto
  • 100 g feta
  • ½ rød peber
  • 4 forårsløg
  • 1 pakke bacon
  • Hvidløgssalt

Sådan gør du
 

ådan gør du

  • Smør pestoen på flanksteaken. læg herefter feta, forårsløg og rød peber midt på oksekødet, så der er lige meget kød på hver side at pakke fyldet ind i. Krydr med hvidløgssalt inden du lukker flanksteaken.
  • Luk flanksteaken sammen og svøb den i bacon. Det er en god idé at snøre “stegen” for at holde sammen på fyldet og baconsvøbet.
  • Vi grillede flanksteaken i ca. 20 min ved svag direkte varme og ca. 10 min. ved indirekte varme. Herefter lod vi “stegen” hvile i ca. 10 min i folie. Vi fik et fantastisk resultat. Den ser flot ud når den bliver skåret ud i tournedos og den smagte himmelsk.

Noter

4 pers