Go Back

SLIPSET , DET RØDE SVINS MAGI

Sådan gør du
 

  • 1 stk slipset (købt på dyrbar.dk)
    salt
    Salsa Romesco:
    Tre røde peberfrugter
    150 gram tomater – så søde og krydrede som muligt
    75 gram mandler
    1-2 spsk sherryeddike
    4 spsk god olivenolie
    1 lille fed hvidløg
    1 teske sød røget paprika
    ½ teske stærk paprika eller nogle dryp Tabasco
    Evt ½ skive hvidt brød, opblødt i lidt vand (kan udelades)
    ½ teske salt
    noget godt brød
    Halvér tomaterne og vrid kernerne ud. Skær tomaterne groft, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte. Pebrene grilles over åben ild eller i ovnen til skindet er sort og blistret. Fjern skind og kerner/ frøstol. Knug brødet fri for vand. Knus hvidløget med et knivsblad og hak det med kniven. Kom alle ingredienser i en minihakker eller food processor og blend kort, så alt er findelt men ikke smattet.
    Server saucen ved stuetemperatur til det rødstegte Slips.