Go Back

KOLD KARTOFFELSALAT

Ingredienser
  

  • dl Arla A38® Ylette eller ymer
  • dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller fraiche 9%
  • 3 spsk hakket frisk kruspersille
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 2 spsk revet skalotteløg
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 750 g små kogte faste kartofler

Sådan gør du
 

  • Bland ylette og cremefraiche sammen med, persille, purløg, løg, sennep, citronsaft, salt og peber. Smag dressingen til. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen. Lad kartoffelsalaten trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pynt med brøndkarse og server til fx frikadeller.

Noter

4 pers