Go Back

RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

Ingredienser
  

  • 6 skiver ristet rugbrød ca. 250 g
  • 100 g koldrøget laks
  • Limecreme
  • 100 g Karolines Køkken® Kvark 0 3%
  • 2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
  • 1 tsk dijonsennep
  • ¼ tsk fintrevet limeskal usprøjtet
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • tsk groft salt
  • Pynt
  • fintklippet purløg
  • rødbedeblade

Sådan gør du
 

  • Halvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde.
  • Limecreme
  • Rør kvark, cremefraiche og de øvrige ingredienser sammen og smag til.
  • Smør limecremen på rugbrødet og top med laks. Pynt med purløg og rødbedeblade.

Noter

6 pers