Go Back

KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES

Ingredienser
  

  • 600 g små kartofler
  • 300 g grønne asparges
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g Castello® creamy Blue
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver ciabattabrød

Sådan gør du
 

  • Skrab eller skrub kartoflerne og kog dem 10 minutter. Skær dem i kvarte. Skyl de grønne asparges, skær det nederste stykke fra og skær hver asparges i to-tre stykker. Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Forbered fire dobbelte stykker alufolie til pakkerne. Fordel kartofler, asparges, hvidløg og smuldret HimmelBlå på folien og drys med salt og peber. Luk pakkerne grundigt. Grill pakkerne øverst i ovnen - til osten smelter, og aspargeserne er møre. Grill brødet til det sprødt og gyldent. Luk foliepakkerne op og servér dem på tallerkener. Hæld grøntsager og smeltet ost over brødet, så saft og ost løber ned i det varme brød.
  • Velegnet som tilbehør til grillet kalvekød eller lam, i så fald uden grillet brød. Eller en fyldig grøn salat med broccoli, courgetter og ristede pinjekerner, hvis pakkerne spises som hovedret.
  • Grill

Noter

4 pers