Go Back

Løgsuppe med hvidløgsostebrød

Ingredienser
  

  • 600 g. alm. løg skæres i skiver
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk chili eller efter hvor stærkt, du synes den skal være
  • 1-2 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk rørsukker
  • 800 ml god grønsagsboullion fx herbamare

Tilbehør

  • Brød ost og hakket hvidløg

Sådan gør du
 

  • Olivenolie, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres ved middelvarme indtil løgene er klare og gennemsigtige.
  • Resten af ingredienserne kommes i gryden. Kog op og lad det simre i 15 minutter.
  • Brødene gnides med overskåret friske hvidløg og frisk revet ost kommes på. I ovnen med den indtil osten smelter. Server enten brødene ved siden af suppen, eller på en tallerken sammen med suppen, -som de gør i Frankrig…

Noter

4 pers