Varm grillen (indirekte varme).
Rør ingredienserne til rub'en. Skinken er ret saltet i forvejen, så derfor er der ikke tilsat salt i denne opskrift.
Fjern nettet på skinken. Rids fedtkanten i tern helt ind til kødet. Gnid rub'en godt ind hele vejen rundt. Sæt skinken på spyd og sæt den i grillen i ca. 1,5 time. Vend kødet jævnligt, hvis ikke du har et spyd.
Rør ingredienserne til glazen sammen. Start med sennep og brun farin og tilsæt væskerne lidt ad gangen, så du undgår, at det klumper.
I den sidste halve time pensler du skinken ca. 3-4 gange med glazen. Sukkeret i glazen brænder hurtigt, så hold godt øje med skinken.
Tag skinken ud, når den har nået en kernetemperatur på 65 grader. Lad den hvile i 10-15 min. Skær den i flotte skiver à ca. 1 cm tykkelse.
MADTIP: Mørk rom (og whisky også) som smagsgivende ingredienser passer utrolig godt til alt slags svinekød. Kom gerne en sjat i dine koteletter i fad, mørbrad, osv.