4-Dobbelt Chokolade Brownies

4-Dobbelt Chokolade Brownies

Chokolade brownies når de er bedst
Prep Time20 mins
Cook Time35 mins
Total Time55 mins
Servings: 10
Author: Casper Torndahl

Ingredients

  • 160 g. mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4 spsk vanillesukker
  • 8 spsk mørk kakaopulver
  • 200 g. smør
  • 500 g. chokolade
  • 200 g. sukker
  • 200 g. brun farin
  • 6 store æg
  • Et mellemstort fad

Instructions

  • Bland melet, bagepulveret, vanillesukker og kakaopulver sammen i en skål.
  • Klargør fadet, da der ikke vil være tid til det senere, da dejen begynder at størkne. Tænd for ovnen.
  • Smelt smørret i en stor gryde og tilsæt chokoladen i små stykke stykker. Når massen er flydende tilsættes sukker og brun farin. Sluk for varmen og når massen er køle tilstrækkeligt af, tilsættes æggene. Massen må ikke være for varm, da æggene så bliver til "spejlæg". Tilsæt herefter melblandingen, rør godt og hæld massen over i formen.
  • Stil dejen i ovnen og kontroller jævnligt, at den ikke har fået for meget. Hvis man kan stikke en gaffel i kagen, og der hænger noget ved, når man tager den op, har den ikke fået nok.
  • Kagen serveres bedst lige efter fryseren sammen med noget vanilieis, kaffe eller flødeskum. Server gerne i små stykker, da den ligger tungt i maven.

Notes

Ovnen skal stilles på 170 grader.