Opskrifter: Hovedretter

Kyllingeburger

Ingredienser 500 g hakket kylling 1 rødløg, finthakket 1 fed hvidløg, presset 1 æble, groftrevet 1 æg 0,50 øko citron, saft og skal herfra 1 håndfuld bredbladet persille 0,25 mango, finthakket 1 spsk mango chutney 1 knivspids cayenne peber 1 håndfuld frisk dild, finthakket flagesalt sort peber, friskkværnet 1 spsk smør, til stegning 1 spsk … Læs videre Kyllingeburger

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Kyllingeburger

Hjemmelavede burgere

Ingredienser Boller med oliven 3 dl vand 25 g gær 1 tsk salt 2 spsk olivenolie 3 spsk hørfrø 150 g oliven uden sten, grofthakket 100 g fuldkornshvedemel 400 g hvedemel 1 tsk olivenolie, til at pensle med 1 tsk flagesalt Bøffer til burger 600 g hakket oksekød 3 spsk soltørrede tomater, finthakket 1 tsk … Læs videre Hjemmelavede burgere

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavede burgere

Husarsteg

Ingredienser Svampefyld 250 gram champignon grofthakkede 2 rødløg finthakket 1 pott timian 1 potte persille 2 spiseskefulde rasp Lidt citronsaft salt og friskkværnet peber Lidt smør til stegning Steg 1,2 kilo nakkefilet salt og friskkværnet peber 1 teskefuld hvedemel Sovs 2,5 deciliter kalvefond 2 teskefulde Maizena 1 spiseskefuld gastrik kan udelades, men giver dybe 1 spiseskefuld engelsk sauce salt og friskkværnet peber Sådan gør du Klargør champignon og løg som anvist, og hak et par spiseskefulde af henholdvis timian og persille. Sauter … Læs videre Husarsteg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Husarsteg

Brændende Kærlighed

Ingredienser Kartoffelmos Bacon & løg med Cognac 300 g italiensk pancetta – eller god bacon (gerne i helt stykke) 6 stk stor skalotte løg 1 dl Hønseboullion 1 sjat Cognac 1 god klat smør 1 sjat Olivenolie (til stegning) Garniture Syltede rødbeder Frisk purløg eller bredbladet persille Sådan gør du Kartoffelmos Bacon & løg med Cognac Skær baconen i små tern og steg gyldne og sprøde over en … Læs videre Brændende Kærlighed

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Brændende Kærlighed

Brændende kærlighed – med mere grønt

Kartoffelmos Skrællede melede kartofler 1 kg Vand 1 liter Madlavningsfløde 8% 1 dl Groft salt 1 tsk Sennepsdressing Madlavningsfløde 8% 1 dl Dijonsennep 4 tsk Groft salt ¼ tsk Stegte grøntsager Smør 20 g Champignoner i halve og kvarte 450 g Porre i tynde ringe (ca. 150 g) 1 Rødløg i tynde både (ca. 150 … Læs videre Brændende kærlighed – med mere grønt

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Brændende kærlighed – med mere grønt

Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Rødkål: 1 rødkål 3 dl. lys eddike 200 gram sukker 1 spsk salt syltekrydderier (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 kanelstang og 3 nelliker) 2 spsk smør Frikadeller : 1 kg hakket kalv/flæsk 25 gram salt 2 løg 1 dl piskefløde 20 gram kartoffelmel peber 2 æg 100 gram smør 2 dl vindruekerneolie Kartofler : 800 … Læs videre Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Frikadeller med brun sovs og rødkål.

Beef Wellington

Ingredienser 1 kg oksemørbrad 1 spsk sennep, grov 1 spsk dijon sennep 500 g champignon, finthakket 4 skalotteløg, finthakket 3 fed hvidløg, finthakket 1 tsk timian, tørret 1 trøffel, eller trøffelolie 140 g serranoskinke 400 g butterdej 2 æggeblomme Derudover salt sort peber, friskkværnet 1 spsk olivenolie, til stegning 1 spsk smør, til stegning Fremgangsmåde … Læs videre Beef Wellington

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Beef Wellington

Middelhavsgryde

Ingredienser 200 gram champignon i skiver 500 gram kylling inderfilet, i mindre stykker 1 stort løg finthakket 3 fed hvidløg i tynde skiver 1 rød peberfrugt i små tern 2 deciliter rødvin 1 dåse hakkede tomater 0,5 aubergine i mindre tern 0,5 squash i mindre tern 2 deciliter vand 1 bouillonterning gerne høns 1 bundt salvie lidt hakkede blade 1 bundt rosmarin lidt hakkede blade 1 citron lidt friskpresset saft salt og friskkværnet peber Sådan gør du Start med riste champignon ved en god varme og læg til side. … Læs videre Middelhavsgryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Middelhavsgryde

Indbagt mørbrad

INGREDIENSER MØRBRAD 1 stk. svinemørbrad 10 g smør 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber FARS 250 g hakket svin og kalv 1 stk. æggehvide 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber 0,5 stk. løg 3 spsk. fløde 13% 250 g champignon DEJ 4 stk. plader butterdej(optøet) 1 stk. æggeblomme FREMGANGSMÅDE Fjern hinderne fra mørbraden, og brun den i smør i et helt stykke på stegepanden. Krydr med salt og … Læs videre Indbagt mørbrad

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Indbagt mørbrad

Drengerøvsgryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Drengerøvsgryde

Panerede koteletter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Panerede koteletter

Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Fyldte pandekager med kylling

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldte pandekager med kylling

FYLDTE PANDEKAGER

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til FYLDTE PANDEKAGER

Flæskesteg med lun vintersalat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Flæskesteg med lun vintersalat

Fyldt rødspætte

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldt rødspætte

Alternativ Bolognese

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Alternativ Bolognese

Flæskesteg med abrikos og timianfyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Flæskesteg med abrikos og timianfyld

Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Bøffer i fad med ovnkartofler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bøffer i fad med ovnkartofler

SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

KARRY KYLLING I FAD MED ANANAS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til KARRY KYLLING I FAD MED ANANAS

Kartoffelgratin med spinat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Kartoffelgratin med spinat

Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze

flanksteak med fyld svøbt i bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til flanksteak med fyld svøbt i bacon

karbonader m. blomkåls bearnaise

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til karbonader m. blomkåls bearnaise

Laks med sprød urtecrust

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Laks med sprød urtecrust

Fyldt kalkunbryst

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldt kalkunbryst

Cowboygryde

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Cowboygryde

Gullashsuppe.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Gullashsuppe.

Bacon frikadelle på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Bacon frikadelle på grill

Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos

DYRERYG OG KVÆDEKOMPOT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til DYRERYG OG KVÆDEKOMPOT

porchetta – flæskesvær for alle pengene

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til porchetta – flæskesvær for alle pengene

Mad-æbleskiver med fyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Mad-æbleskiver med fyld

SVINEMØRBRAD MED SVAMPE OG TIMIAN

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SVINEMØRBRAD MED SVAMPE OG TIMIAN

Lindum burger

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Lindum burger

Farsbrød med bacon og ost

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Farsbrød med bacon og ost

Wienerschnitzel

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Wienerschnitzel

nakkefilet på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til nakkefilet på grill

Farserede porrer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Farserede porrer

Hvidkålsrouletter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvidkålsrouletter

Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat

Glæsels græske kødboller på spid

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Glæsels græske kødboller på spid

Boeuf Bourguignon

4-6 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Boeuf Bourguignon

Confit de Canard – confiterede andelår

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Confit de Canard – confiterede andelår

Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano

Ølstegt svineskank

4 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Ølstegt svineskank

Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot