Frikadeller med brun sovs og rødkål.
Rødkål: 1 rødkål 3 dl. lys eddike 200 gram sukker 1 spsk salt syltekrydderier (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 kanelstang og 3 nelliker) 2 spsk smør Frikadeller : 1 kg hakket kalv/flæsk 25 gram salt 2 løg 1 dl piskefløde 20 gram kartoffelmel peber 2 æg 100 gram smør 2 dl vindruekerneolie Kartofler : 800 … Læs videre Frikadeller med brun sovs og rødkål.
Beef Wellington
Ingredienser 1 kg oksemørbrad 1 spsk sennep, grov 1 spsk dijon sennep 500 g champignon, finthakket 4 skalotteløg, finthakket 3 fed hvidløg, finthakket 1 tsk timian, tørret 1 trøffel, eller trøffelolie 140 g serranoskinke 400 g butterdej 2 æggeblomme Derudover salt sort peber, friskkværnet 1 spsk olivenolie, til stegning 1 spsk smør, til stegning Fremgangsmåde … Læs videre Beef Wellington
Middelhavsgryde
Ingredienser 200 gram champignon i skiver 500 gram kylling inderfilet, i mindre stykker 1 stort løg finthakket 3 fed hvidløg i tynde skiver 1 rød peberfrugt i små tern 2 deciliter rødvin 1 dåse hakkede tomater 0,5 aubergine i mindre tern 0,5 squash i mindre tern 2 deciliter vand 1 bouillonterning gerne høns 1 bundt salvie lidt hakkede blade 1 bundt rosmarin lidt hakkede blade 1 citron lidt friskpresset saft salt og friskkværnet peber Sådan gør du Start med riste champignon ved en god varme og læg til side. … Læs videre Middelhavsgryde
Indbagt mørbrad
INGREDIENSER MØRBRAD 1 stk. svinemørbrad 10 g smør 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber FARS 250 g hakket svin og kalv 1 stk. æggehvide 0,5 tsk. salt 1 knivspids peber 0,5 stk. løg 3 spsk. fløde 13% 250 g champignon DEJ 4 stk. plader butterdej(optøet) 1 stk. æggeblomme FREMGANGSMÅDE Fjern hinderne fra mørbraden, og brun den i smør i et helt stykke på stegepanden. Krydr med salt og … Læs videre Indbagt mørbrad
Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Grillet skinke med BBQ-rub og mørk rom-glaze
Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos
porchetta – flæskesvær for alle pengene
Roastbeef opskrift med bagte kartofler og spidskålssalat
4 pers
Boeuf Bourguignon
4-6 pers
Confit de Canard – confiterede andelår
4 pers
Kalvekotelet på italiensk, med parmaskinke og gorgonzola, ristede bønner med løg og oregano
4 pers
Ølstegt svineskank
4 pers.
Fyldte svinekoteletter med Rodfrugtkompot
4 pers