FYLDTE PANDEKAGER

FYLDTE PANDEKAGER

Servings: 4

Instructions

  • PANDEKAGER
    250 g hvedemel
    2 dl mælk
    3 dl vand
    2 æg
    1 tsk olivenolie
    FYLD
    2 løg
    5 gulerødder
    3 fed hvidløg
    1 rød chili finthakket
    1 dåse hakkede tomater
    1 dåse tomatpuré
    1 dåse majs
    500 g hakket oksekød
    150 g revet ost
    FREMGANGSMÅDE
    PANDEKAGER
    Mel, mælk og vand piskes grundigt. Æggene tilsættes et efter et. Stilles på køl i 30 minutter, hvis du har tid til det. Dejen har godt af lige at samle sig lidt. Bland olien i dejen og bag pandekagerne på en varm pande.
    FYLD
    Løg og hvidløg hakkes, evt. i en minihakker.
    Løgene svitses i en gryde.
    Kødet tilsættes og brunes.
    Resten af ingredienserne tilsættes og saucen står og simre lidt tid.
    Læg lidt af fyldet på en pandekage, fold den sammen og læg den med lukningen nedad på en bageplade eller et ovnfast fad.
    Til sidst drysses der med ost, og pandekagerne sættes i en 200 grader forvarmet ovn i cirka 15-20 minutter eller til osten er gylden.