Opskrifter: Tilbehør

Mormordressing

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Mormordressing

SKØNNE HVIDLØGSBRØDS MUFFINS

Print Recipe SKØNNE HVIDLØGSBRØDS MUFFINS Ingredients1250 ml mel350 ml danskvand stuetemperatur50 gram gær3 æg100 gram smeltet smør60 ml sukker1½ tsk salt400 gram revet cheddarost50 gram revet parmesanost2 håndfulde hakket persille3 fed hvidløg knust200-250 gram smeltet smør InstructionsKom gær og danskvand i røremaskinen og lad det stå i 5 minutter. Rør lidt i det og kom … Læs videre SKØNNE HVIDLØGSBRØDS MUFFINS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SKØNNE HVIDLØGSBRØDS MUFFINS

Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Print Recipe Blomkålssalat med parmesan og rødløg Ingredients1 blomkål30 g parmesan1 potte frisk basilikum1 rødløg2 røde æbler2 spsk. kapers50 g pinjekernerCitrondressing½ usprøjtet citron4 spsk. olivenolie1 tsk. flydende honning- salt- friskkværnet peber InstructionsSådan gør du 1 Skyl blomkålen, og fjern blade og stok. Hak blomkålen fint, men ikke til smulder. Der må gerne være nogle grovere … Læs videre Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Kartoffelgratin med spinat

Print Recipe Kartoffelgratin med spinat Ingredients450 g frossen helbladet spinat, optøet750 g kartofler1 løg2 dl friskrevet parmesan1½ dl rasp gerne grov4 æg1 dl cremefraiche 18%250 g frosne ærter optøede2 håndfulde bredbladet persilleSalt og friskkværnet peber1 knivspids muskatnød25 g smørLidt olie til gratinfadetTil servering InstructionsTænd ovnen på 200° og smør et gratinfad med lidt olie. Optø … Læs videre Kartoffelgratin med spinat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Kartoffelgratin med spinat

Salat med bær og grønt

Print Recipe Salat med bær og grønt Ingredients300 g salat evt. romaine200 g rucola100 g friske basilikumblade1 bakke blåbær2 avocadoer50 g ristede hasselnødder100 g rød Prima Donna2 spsk. balsamico2 spsk. olivenolieSalt og peber InstructionsRist hasselnødderne på en varm pande, til de begynder at tage farve. Gnid hinderne af nødderne. Fjern avocadostenen og skær avocadokødet i … Læs videre Salat med bær og grønt

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Salat med bær og grønt

Hasselbagte kartofler

Print Recipe Hasselbagte kartofler Ingredients20 KartoflerSalt5 spsk. Olivenolie5 tsk. Paprikaevt. Hvidløg InstructionsKartoflerne skrælles og snittes. Snittene skal ligge med ca. ½ cm. afstand. Jo smallere snit, jo bedre bliver resultatet. Desuden skal snittene gå næsten gennem kartoflen. OlieblandingOlien blandes med meget salt og paprika, evt. hvidløg. Blandingen skal være ret fast, dog ikke mere end … Læs videre Hasselbagte kartofler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hasselbagte kartofler

Chili Cheese Scones

Print Recipe Chili Cheese Scones Ingredients175 g mel1 tsk sukker1 tsk salt2 tsk bagepulver70 g smør1 1/2 dl kærnemælk50 g cheddar skåret i tern mere hvis du er særligt vild med ost1 spsk finthakket jalapenos1 sammenpisket æg InstructionsRør alle de tørre ingredienser sammen i en skål og smuldr smøret i blandingen. Tilsæt grofthakkede jalapenos samt … Læs videre Chili Cheese Scones

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Chili Cheese Scones

PEBERFRUGTER, ÆBLER OG PERLELØG I FAD

Print Recipe PEBERFRUGTER, ÆBLER OG PERLELØG I FAD Ingredients3-4 store peberfrugter rød, gul og grøn,2-3 æbler1 glas perleløg½ dl. olivenolie1-2 tsk. dild gerne frysetørret,salt & peber InstructionsSkær æblerne i smalle både og peberfrugterne i grove stykker. Vend perleløg, æbler og peberfrugter i et ovnfast fad med olie, dild og salt & peber. Stil det i … Læs videre PEBERFRUGTER, ÆBLER OG PERLELØG I FAD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til PEBERFRUGTER, ÆBLER OG PERLELØG I FAD

Kartoffelmos

Print Recipe Kartoffelmos Ingredients2 kg kartofler3 dl mælk100 g smør2 tsk groft saltfriskkværnet peber InstructionsSkræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, ca. 20 min. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller håndmixer, og tilsæt mælken … Læs videre Kartoffelmos

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Kartoffelmos

Hjemmelavet Coleslaw

Print Recipe Hjemmelavet Coleslaw Ingredients1 lille hvidkålshoved – kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål alt efter årstid!4-6 gulerødderMarinade2 spsk. sød sennep – alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker1 dl æblecidereddike – andre eddiker kan naturligvis bruges2 tsk salt – du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt2 spsk. sukker1 tsk. Stødt … Læs videre Hjemmelavet Coleslaw

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavet Coleslaw

flutes med kremet fyld

Print Recipe Flutes med cremet fyld Ingredients4 flutes8 skivede champignons120 gram flødeost1 tsk. mayonnaise1 fed hvidløg75 gram moden cheddar ostPersille til pynt InstructionsForvarm ovnen til 200 grader. Bland champignons, ost, mayonnaise og hvidløg i en skål med peber. Skær en rids i alle flutes på langs, oversiden. Put blandingen i brødene, Chaddar ost drysse ud … Læs videre flutes med kremet fyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til flutes med kremet fyld

KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES

Print Recipe KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES Ingredients600 g små kartofler300 g grønne asparges2 fed hvidløg150 g Castello® creamy Blue1 tsk groft saltfriskkværnet peber8 skiver ciabattabrød InstructionsSkrab eller skrub kartoflerne og kog dem 10 minutter. Skær dem i kvarte. Skyl de grønne asparges, skær det nederste stykke fra og skær hver asparges i to-tre stykker. … Læs videre KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til KARTOFLER, BLÅSKIMMELOST OG GRØNNE ASPARGES

Agurkeruller med røget laks

Print Recipe Agurkeruller med røget laks Ingredients230 gram flødeost1 agurk1 tsk. hakket dild100 gram røget laks InstructionsBland flødeost, hakket dild og finthakket røget laks til en blød masse. Brug en kartoffelskræller, skær agurken i tynde strimler. Smør den laksemassen på hver agurkestrimmel og rul fra den ene ende. Serveres afkølet. Notesca 20 stk

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Agurkeruller med røget laks

RUGBRØDSVRIDERE MED SERRANOSKINKE

Print Recipe RUGBRØDSVRIDERE MED SERRANOSKINKE Ingredients1 pose Amo rugbrødsblanding eller hjemmelavet rugrbrødsdej2 tsk rosmarin valgfrit12 stykker god serranoskinke InstructionsFølg anvisningen på posen eller i opskriften. Tilsæt rosmarin til dejen. Når brødet er hævet deles det i 12 store stykke. Skær serranoskinke-skiverne igennem på langs, men ikke helt – skiverne skal “foldes” ud til dobbelt størrelse. … Læs videre RUGBRØDSVRIDERE MED SERRANOSKINKE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til RUGBRØDSVRIDERE MED SERRANOSKINKE

Asiatisk tundip

Print Recipe Asiatisk tundip Ingredients140 g 1 dåse tun, drænet1 spsk.God mayonaise1 spsk.Sød chilisauce1 stk.Forårsløg finthakketSaften af 1 lime2 spsk.Frisk koriander finthakket1 stk.Rød chili finthakketSalt InstructionsRør tun, mayonnaise, chilisauce og forårsløg sammen i en skål 2 Smag til med lime, koriander, chili og salt. Lad gerne dippen trække 30min på køl inden servering 3 Lad … Læs videre Asiatisk tundip

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Asiatisk tundip

Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

Print Recipe Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter Ingredients12 stk Små gulerødder12 skiverPancetta eller god bacon tynde12 kvisteFriske urter f.eks salvie, estragon og rosmarin1 dl.Tør hvidvin1 spsk.OlivenolieFriskkværnet peber InstructionsTænd ovnen på 200°/180° varmluft. 2 Rul pancettaen om hver gulerod, sammen med en kvist krydderurt. Læg rullerne i et ovnfast fad og hæld hvidvinen ved. … Læs videre Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bagte gulerødder med italiensk bacon og urter

BRUSCHETTA MED HONNINGBAGTE TOMATER

Print Recipe BRUSCHETTA MED HONNINGBAGTE TOMATER IngredientsHonningbagte tomater9 mellemstore tomater3 små fed hvidløg i halve skiver3 tsk friske timianblade1½ spsk akaciehonning3 spsk olivenolie1½ tsk groft saltfriskkværnet peberDressing1⅛ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%3 spsk finthakkede friske basilikumblade⅜ tsk groft saltfriskkværnet peber18 skiver daggammelt lyst brød InstructionsHonningbagte tomater Halver og udkern tomaterne. Placer dem med skærefladen … Læs videre BRUSCHETTA MED HONNINGBAGTE TOMATER

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BRUSCHETTA MED HONNINGBAGTE TOMATER

TAPAS MED CHORIZO

Print Recipe TAPAS MED CHORIZO Ingredients4 artiskokhjerter i olie4 spsk Karolines Køkken® Kvark 0 3%10 dråber trøffelolie2 nip fint salt8 skiver flutes evt. ristet16 tynde skiver chorizopølserpurløg8 små træpinde InstructionsHak artiskokhjerterne groft. Bland kvark, olie og salt sammen og vend de hakkede artiskokker i. Smag til med trøffelolie. Fordel artiskokblandingen på 4 skiver flutes og … Læs videre TAPAS MED CHORIZO

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til TAPAS MED CHORIZO

RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

Print Recipe RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME Ingredients6 skiver ristet rugbrød ca. 250 g100 g koldrøget laksLimecreme100 g Karolines Køkken® Kvark 0 3%2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 38%1 tsk dijonsennep¼ tsk fintrevet limeskal usprøjtet1 spsk friskpresset limesaft⅛ tsk groft saltPyntfintklippet purløgrødbedeblade InstructionsHalvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde. … Læs videre RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til RISTET RUGBRØD MED LAKS OG LIMECREME

SPRØD KYLLINGESALAT MED MANGO OG BLADSELLERI

Print Recipe SPRØD KYLLINGESALAT MED MANGO OG BLADSELLERI IngredientsKyllingesalat300 g Buko® Peber400 g stegt eller kogt kylling i små tern4 stilke bladselleri i små tern½ mangofrugt i små tern200 g cherrytomater i halve1 tsk groft salt4 hele hjertesalat12 skiver sprødstegt bacon i tynde skiver delt i toHertil400 g ristet rugbrød i tynde skiver InstructionsVend flødeost, … Læs videre SPRØD KYLLINGESALAT MED MANGO OG BLADSELLERI

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SPRØD KYLLINGESALAT MED MANGO OG BLADSELLERI

FYLDTE CHAMPIGNONER

Print Recipe FYLDTE CHAMPIGNONER Ingredients20 store champignoner1 spsk olivenolie¾ dl finthakket bredbladet persille1 stort knust fed hvidløg2 spsk finthakkede skalotteløg½ tsk groft saltfriskkværnet peber1 tsk olivenolie100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern – smuldret4 skiver lufttørret skinke fx parmaskinke InstructionsRens champignonerne for jord, skær roden af og fjern stokkene (gem 10 stokke). Hak stokkene … Læs videre FYLDTE CHAMPIGNONER

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til FYLDTE CHAMPIGNONER

Hvid gløgg med lakrids og æble

Print Recipe Hvid gløgg med lakrids og æble Ingredients1 l æblemost½ flaske hvidvin4 stænger lakridsrod6 stjerneanis½ dl rørsukker1 økologisk citron2 æbler½ dl rosiner Instructions1. Kom æblemost og hvidvin i en gryde sammen med lakridsrod, stjerneanis og rørsukker. Skræl skallen af citronen og kom den i. Varm det op sammen – men uden det koger. 2. … Læs videre Hvid gløgg med lakrids og æble

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvid gløgg med lakrids og æble

lækker kold kartoffelsalat og hjemmelavede broccolisalat.

Print Recipe lækker kold kartoffelsalat og hjemmelavede broccolisalat. IngredientsKold kartoffelsalat1 kg nye danske kartofler200-300 g sprøde og friske danske tomater1 frisk dansk agurk/ 2-3 skoleagurker1-2 friske danske peberfrugterEt par forårsløg200-300 g nye danske ærterEvt. asparges til at pynte medDressing vinaigrette3/5 spsk god olivenolie⅕ spsk god eddike (jeg brugte hvid balsamico)⅕ spsk ravigottesauce (erstat evt. med … Læs videre lækker kold kartoffelsalat og hjemmelavede broccolisalat.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til lækker kold kartoffelsalat og hjemmelavede broccolisalat.

Vindruesalsaen

Print Recipe Vindruesalsaen Ingredients450 gram stenfrie druer i forskellige farver halveres1 lille charlotteløg finthakkes2 spsk hakket bredbladet persille2 tsk RØD balsamico meget vigtigt at det er den røde der er sur/sød1 tsk god olivenolieSalt og peber InstructionsDruer, løg og persille kommes i en skål Dressingen røres sammen og blandes med ingredienserne i skålen Den færdige … Læs videre Vindruesalsaen

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Vindruesalsaen

KOLD KARTOFFELSALAT

Print Recipe KOLD KARTOFFELSALAT Ingredients2½ dl Arla A38® Ylette eller ymer2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller fraiche 9%3 spsk hakket frisk kruspersille2 spsk klippet frisk purløg2 spsk revet skalotteløg2 tsk sød fransk sennep1 tsk friskpresset citronsaft2 tsk groft saltfriskkværnet hvid peber750 g små kogte faste kartofler InstructionsBland ylette og cremefraiche sammen med, persille, purløg, … Læs videre KOLD KARTOFFELSALAT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til KOLD KARTOFFELSALAT

Champagnesorbet

Print Recipe Champagnesorbet Ingredients1 blad husblas1 dl vand1 ½ dl sukker3 dl champagne½ dl friskpresset citronsaft1 dl friskpresset appelsinsaft2 tsk. cognac1 stk æggehvide InstructionsLæg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Bring vand og sukker i kog, så sukkeret smelter. Tag husblassen op af vandet og smelt den i sukkerlagen.(ca 70 grader)lad lagen … Læs videre Champagnesorbet

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Champagnesorbet

Bagt kartoffelmos med bacon

Print Recipe Bagt kartoffelmos med bacon Ingredients2,5 kilo kartofler1½ dl mælk2 spsk smør½ tsk hvid peber1 tsk salt350 g bacon i tern1 mellem rødløg100 g revet ost InstructionsKog kartoflerne i 15 min, tilsæt mælk, smør, peber og salt – pisk det sammen med en håndmixer, så klumperne er væk. Imens kartoflerne koger, stegerne du baconet … Læs videre Bagt kartoffelmos med bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bagt kartoffelmos med bacon

Amors nye kartoffelpile.

Print Recipe Amors nye kartoffelpile. Ingredients1 kg små kartofler med skræl2-3 spsk olivenolie6 skiver bacontørret timian efter smagsalt og peber InstructionsKog kartoflerne næsten møre, de skal være lidt hårde, men møre nok til at du kan trække dem på de våde spyd. Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem køle næsten helt af. Vend kartoflerne … Læs videre Amors nye kartoffelpile.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Amors nye kartoffelpile.

Champignonsauce

Print Recipe Champignonsauce Ingredients400 gram Champignoner200 gram Løg5 dl. Madlavningsfløde 18 %1 dl. Hvidvin. tør2 spsk. SmørSaltPeber1 tsk. Paprika InstructionsRens champignonerne og skær dem ud i skiver. Hak løget fint og svits det på en pande med smørret et par minutter (hård varme). Tilsæt champignonerne, krydre dem med salt, peber og paprika. Lad det stege … Læs videre Champignonsauce

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Champignonsauce

Rodfrugttærte

Print Recipe Rodfrugttærte Ingredients500 g rodfrugter fx gulerod, pastinak og knoldselleri.300 g melede kartofler1 dl finthakket persille2 små knuste fed hvidløg2 tsk tørret oregano200 g hvid ost i saltlage salattern½ tsk groft saltpeber8 æg½ l madlavningsfløde 8% InstructionsSkræl rodfrugter og kartofler. Smuldr osten og bland den sammen med persille, hvidløg og oregano. Læg bagepapir i … Læs videre Rodfrugttærte

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Rodfrugttærte

Butterdejsstænger

Print Recipe Butterdejsstænger Ingredients1 rulle butterdej40 g parmesan eller anden hård ost med smag2 spsk mælk1 spsk birkes1 spsk sesam InstructionsTænd ovnen på 220 grader. Pak butterdejen ud. Lad den ligge på det medfølgende bage-papir. Skær den i 1 cm brede strimler med en skarp kniv. Riv osten. Pensl dejen med mælk. Drys parmesan ud … Læs videre Butterdejsstænger

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Butterdejsstænger

Gulerodsgratin

Print Recipe Gulerodsgratin Ingredients3-4 store gulerødder4 æg1-2 store løg2-3 porre3 spsk. rasp400 g. hytteost InstructionsÆg, hytteost og rasp røres sammen. Gulerødderne rives, porrerne snittes og løgene hakkes og det hele svitses på panden. Lægges i fad og æggemassen hældes over. Tilsæt salt & peber. Bages i ovnen 1 time ved 200°.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Gulerodsgratin

portvins- og rosmarinsauce

Print Recipe portvins- og rosmarinsauce Ingredients1 spsk smør3 forårsløg2 dl. rødvin2 dl. portvin2½ dl. oksekødsbouillon1 kvist frisk rosmarin3 spsk. smør InstructionsSmelt 1 spsk smør i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre, ca. 3 min. Rør portvin og rødvin i. Koges igennem i 5 min. Tilsæt bouillon og rosmarin … Læs videre portvins- og rosmarinsauce

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til portvins- og rosmarinsauce

Græsk kartoffelfad

Print Recipe Græsk kartoffelfad 4 pers Ingredients1 kg kartofler0,5 dl olivenolie2 spsk citronsaft2 tsk oregano3 stk peberfrugtersalt og peber10 stk græske sorte oliven75 g fetaostpersille InstructionsSkyl kartoflerne godt og skær dem i både. Kom dem i en lille bradepande og dryp med citronsaft og olie. Drys, salt, peber og oregano over og vend knuste eller … Læs videre Græsk kartoffelfad

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Græsk kartoffelfad

BROCCOLISALAT

Print Recipe BROCCOLISALAT 4 pers Ingredients2 1 ⁄2 dl Cheasy® fraiche 5%2 tsk rødvinseddike1 1 ⁄2 spsk sukkerSalat300 g bacon – købes/skæres i meget små tern800 g broccoli i meget små buketter1 rødløg i meget små tern1 1 ⁄2 dl solsikkekerner1 1 ⁄2 dl rosiner InstructionsDressing Rør Cheasy Fraiche med rødvinseddike og sukker. Lad dressingen … Læs videre BROCCOLISALAT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BROCCOLISALAT

Hvidløgsdressing til sild

Print Recipe Hvidløgsdressing til sild Ingredients½ liter creme fraiche 38 %. Anden type kan også bruges.Salt og peber4 fed hvidløgdet grønne fra en porre3 spsk majonaise1 tsk eddike½ tsk karrymarinerede sild skåret i mundrette stykker InstructionsBland det hele undtagen sild og porreringe. Læg sild i et fad, hæld dressingen over og pynt med porreringe.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvidløgsdressing til sild

rødkålsalat

Print Recipe rødkålsalat 6 pers Ingredients2 spsk. Rødvinseddike2 spsk. PortvinRibsgelé efter smag0.5 dl. Rosiner0.5 Rødkål5 Mandariner2 Æbler InstructionsSnit rødkålen (fint) og læg den i skålen. Skræl æbler og mandariner og del dem i små stykker. Bland ribsgeléen i, – og derefter tilsættes de øvrige ingredienser

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til rødkålsalat

Whisky sauce

Print Recipe Whisky sauce 12 pers Ingredients300 g smør210 g tomatpure koncentreret7,5 dl piskefløde1,5 tsk sukker6 tsk rosmarin15 spsk whiskysalt og peber InstructionsSmør og tomatpure koges sammen. Resten af ingredienser tilsættes herefter. Sausen småkoger i 2-3 minutter. Sausen sigtes og er klar til severing

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Whisky sauce

Sild med hvidløgs dressing

Print Recipe Sild med hvidløgs dressing Ingredients½ liter creme fraiche 38%salt og peber4 fed hvidløg1 porre det lysegrønne af porren3 spsk majonaise1 tsk eddike½ tsk carrymarinerede sild InstructionsBland ingredienserne sammen og hæld det over sild i et fad. Pyntes med de lysegrønne porreringe.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Sild med hvidløgs dressing

Hjemmelavet frisk pasta

Print Recipe Hjemmelavet frisk pasta 4-6 pers Ingredients500 gram durum hvedemel 3 æg Vand (en generel regel er ét æg for hver 100 gram mel men hvis du laver en portion, der er større end 300 gram mel og tre æg, er det en god idé at spæde op med vand. Det gør dejen lettere … Læs videre Hjemmelavet frisk pasta

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hjemmelavet frisk pasta

BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

Print Recipe BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE 4 pers Ingredients8 grønne asparges2 skiver grovbrød50 g flødeost med smag 16% fx Buko® Rucola Pesto6 hjertesalatblade4 skiver parmaskinke6 cherrytomaterPyntfriske basilikumbladefriskkværnet peber InstructionsKnæk de nederste par centimeter af aspargesene. Grill aspargsene på en varm grill eller grillpande i ca. 2 min. De skal blot lige tage … Læs videre BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE