Ingredienser
Kartoffelskiverne
2-3 Store bagekartofler Hellere mere aflange end runde og tykke
Olie
Salt og peber
Fetacreme
100 g feta (f.eks. Puck)
100 g flødeost neutral
1 lille rødløg finthakket
1 bundt purløg finthakket
Salt og peber
Andet
200 g bacon i strimler
Sådan gør du
Kartoflerne
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skær kartoflerne ud i 3-4 mm tykke skiver.
Kom skiverne på en bageplade (eller to) med bagepapir og drys godt med olie over dem alle og så lidt salt og peber.
De skal nu bage i 25-27 minutter eller indtil flotte gyldne.
Bacon
Steg bacon sprødt på en pande og hak i mindre stykker, så det kan drysses over til sidst.
Fetacreme
Kom feta og flødeost i en minihakker og kør, indtil du har en cremet blanding.
Rør nu blandingen sammen med rødløg og purløg og smag til med salt og peber.
Servering
Kom fetacremen op i en sprøjtepose og klip et hul. Kom nu en klat af cremen ovenpå alle kartoffelskiverne og drys herefter bacon over.