Opskrifter: Forretter

Røget laksemousse

Røget laksemousse 125 g flødeost2 dl cremefraiche 18%1 økologisk citron2 spsk fintsnittet dild1 spsk saltede kapers150 g røget lakssalt og peberPynt: dild og hjertesalatTilbehør: brød, knækbrød eller kiks og rå grønsager (f.eks. agurk, blegselleri, peberfrugt)Sådan laver du laksemousse Pisk flødeosten cremet og rør cremefraichen i. Tilsæt fintrevet citronskal, en smule citronsaft, dild og skyllede, tørrede … Læs videre Røget laksemousse

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Røget laksemousse

Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie

Ingredienser 3 stkLøgPå tilbud i 6 fedHvidløg 3 spsk.OlivenoliePå tilbud i 1500 gJordskokker 1200 gKartoflerPå tilbud i 3 l.Grøntsagsbouillon 3 tsk.Salt 3 tsk.Friskkværnet peber Persilleolie 3 bundterPersille 1.5 dl.OlivenoliePå tilbud i 1.5 fedHvidløg 0.8 tsk.Salt Fremgangsmåde SuppeSnit løg og hvidløg fint, og svits begge dele i olivenolien i en stor gryde.   Imens skrælles jordskokker og kartofler, hvorefter de skæres i tern. Tilsæt begge dele til gryden, svits … Læs videre Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie

Hvidkålssuppe med kokos og karry

Ingredienser 1/2 stkhvidkål 2 stkæbler 300 grampersillerod 1 stkløg 1 fedhvidløg 2 tskkarry 2 tsktørret timian 8 dlvand 2 dlkokosmælk 1 terninggrøntsagsbouillon 50 gramspegepølse 2 dlmadlavningsfløde 8% 1/2 stkcitron  akaciehonning 1 stkgroft flute 1 dl skyr  salt  peber  olivenolie Fremgangsmåde 1. Fjern de yderste blade fra hvidkålet og skær stokken fra. Skær kålen i grove strimler. Vask æblerne og fjern kernehuset. Skræl persillerødderne og skær i grove tern sammen med æblerne. … Læs videre Hvidkålssuppe med kokos og karry

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hvidkålssuppe med kokos og karry

Karrysuppe

4 personer. 20 gram smør 2 tsk karry 3 zittauerløg i grove stykker (ca 225 gram) 1 skrællet æble i stykker (ca 125 gram) 80 gram løse ris, parboiled (ca 1 dl.) 1, 25 liter hønsebouillon 1 tsk groft salt friskkværnet peber 1 spsk hvedemel 1 dl. mælk 100 gram kvark 0.3% 275 gram kyllingeinderfileter … Læs videre Karrysuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Karrysuppe

Torsk, kålpølse og grønkål

Antal: 4  Ingredienser 300-400 gr torskeryg sørg for at du får et stykke med en jævn tykkelse Lidt smør 1 kålpølse Grønkålssuppe ½ l hønsebuillon 150 g grønkål uden stilke 2 spsk piskefløde eller efter smag 2 spsk æblecidereddike Sennepsfløde 1 dl piskefløde 1 spsk dijonsennep Syltede rødløg 1 rødløg 1½ dl lagereddike 1½ dl sukker 1 laurbærblad Et par peberkorn Sådan gør du Grønkålssuppe Sørg for at rense grønkålen grundigt inden brug. Hak den herefter groft. Kog buillonen … Læs videre Torsk, kålpølse og grønkål

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Torsk, kålpølse og grønkål

Maskeret blomkål

Ingredienser 1 stk. blomkål 1 stk. hjertesalat 2 æg 2 stk. tomat 200 g. frosne ærter 300 g. rejer 1 stk. citron Dilddressing 250 g. creme fraiche 1 bundt frisk dild 2 spsk. mayonnaise 2 tsk. citronsaft salt/peber FREMGANGSMÅDE Skær blomkålen frit, så du får skåret blade væk. Placer hovedet i en gryde med vand med salt. Bring gryden i kog. Skru herefter ned og lad det simre i ca. 10-15 minutter (måske længere tid alt … Læs videre Maskeret blomkål

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Maskeret blomkål

Rødbedesuppe

Rødbedesuppe Ingredienser 1 spsk olivenolie1 fed hvidløg2 skalotteløgLaurbærblade, timian, persille, dild700 g rødbede i tern100 g kartofler i tern100 g selleri i tern1 dåse flåede tomater1 liter hønsebouillon½ dl balsamico1 spsk honningsalt og peber1 tsk røget paprikaTilberedningOpvarm olien og sauter løg, hvidløg og krydderurter.Rens rodfrugterne og skær dem i tern. Svits rødbeder, kartofler og selleri … Læs videre Rødbedesuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Rødbedesuppe

Rejer med afrikansk kartoffelmos

Ingredienser: GRITS 1/2 l hønsefond 1/2 l sødmælk 130 g grits(en slags lys polenta) 2 spsk. smør 230 g revet cheddar Salt og friskkværnet peber REJER 8 tykke skiver bacon skåret i strimler 2 spsk. olivenolie 500 g rå tigerrejer 3-4 hakket fed hvidløg 2-3 tsk. cajun-krydderi 4 forårsløg HJEMMELAVET CAJUN-KRYDDERI 2 spsk. cayennepeber 2 spsk. paprika 2 spsk. hvidløgspulver 2 spsk. løgpulver 1 spsk. salt 1 spsk. friskkværnet peber 1 spsk. oregano 1 … Læs videre Rejer med afrikansk kartoffelmos

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Rejer med afrikansk kartoffelmos

Friteret æg med syltet glaskål, persillepuré, maltgrene og puffet ris

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Friteret æg med syltet glaskål, persillepuré, maltgrene og puffet ris

Røget laksemousse

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Røget laksemousse

skalddyr i ostekurve

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til skalddyr i ostekurve

Cremet Tomatsuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Cremet Tomatsuppe

Andebryst med gin-brombær-sauce

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Andebryst med gin-brombær-sauce

Nudelsuppe med shitake og spinat

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Nudelsuppe med shitake og spinat

SLIPSET, DET RØDE SVINS MAGI.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SLIPSET, DET RØDE SVINS MAGI.

Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing

SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD

Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Avocadomousse svøbt i røget laks

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Avocadomousse svøbt i røget laks

Squashghetti med bacon, pesto og kylling

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Squashghetti med bacon, pesto og kylling

SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Skinkestang

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Skinkestang

Løgsuppe med hvidløgsostebrød

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Løgsuppe med hvidløgsostebrød

HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Cremet ærtesuppe med røgede mandler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Cremet ærtesuppe med røgede mandler

Laks med sprød urtecrust

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Laks med sprød urtecrust

Græskarsuppe med creme fraiche og bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Græskarsuppe med creme fraiche og bacon

LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD

Bacon frikadelle på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Bacon frikadelle på grill

TUNMOUSSE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til TUNMOUSSE

Broccolisuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Broccolisuppe

Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot

Mad-æbleskiver med fyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Mad-æbleskiver med fyld

Spinatpandekager med laksefyld

8 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Spinatpandekager med laksefyld

Indbagt And med Rosenkål

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Indbagt And med Rosenkål

Grønne asparges med tigerrejer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Grønne asparges med tigerrejer

Moderne rejecocktail

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Moderne rejecocktail

Minestronesuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Minestronesuppe

Bacon cheeseburger suppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bacon cheeseburger suppe

torsk med bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til torsk med bacon

Salat med letsprængt andebryst

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Salat med letsprængt andebryst

Hummersuppe med cognac

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hummersuppe med cognac

SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

Torsk med porrecreme

8 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Torsk med porrecreme

RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE

6 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE

MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT

Legeret krydderurtesuppe

4 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Legeret krydderurtesuppe

BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

4 pers

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

BLINIS MED RØGET LAKS

4 pers.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BLINIS MED RØGET LAKS