Maskeret blomkål
Ingredienser 1 stk. blomkål 1 stk. hjertesalat 2 æg 2 stk. tomat 200 g. frosne ærter 300 g. rejer 1 stk. citron Dilddressing 250 g. creme fraiche 1 bundt frisk dild 2 spsk. mayonnaise 2 tsk. citronsaft salt/peber FREMGANGSMÅDE Skær blomkålen frit, så du får skåret blade væk. Placer hovedet i en gryde med vand med salt. Bring gryden i kog. Skru herefter ned og lad det simre i ca. 10-15 minutter (måske længere tid alt … Læs videre Maskeret blomkål
Rødbedesuppe
Rødbedesuppe Ingredienser 1 spsk olivenolie1 fed hvidløg2 skalotteløgLaurbærblade, timian, persille, dild700 g rødbede i tern100 g kartofler i tern100 g selleri i tern1 dåse flåede tomater1 liter hønsebouillon½ dl balsamico1 spsk honningsalt og peber1 tsk røget paprikaTilberedningOpvarm olien og sauter løg, hvidløg og krydderurter.Rens rodfrugterne og skær dem i tern. Svits rødbeder, kartofler og selleri … Læs videre Rødbedesuppe
Rejer med afrikansk kartoffelmos
Ingredienser: GRITS 1/2 l hønsefond 1/2 l sødmælk 130 g grits(en slags lys polenta) 2 spsk. smør 230 g revet cheddar Salt og friskkværnet peber REJER 8 tykke skiver bacon skåret i strimler 2 spsk. olivenolie 500 g rå tigerrejer 3-4 hakket fed hvidløg 2-3 tsk. cajun-krydderi 4 forårsløg HJEMMELAVET CAJUN-KRYDDERI 2 spsk. cayennepeber 2 spsk. paprika 2 spsk. hvidløgspulver 2 spsk. løgpulver 1 spsk. salt 1 spsk. friskkværnet peber 1 spsk. oregano 1 … Læs videre Rejer med afrikansk kartoffelmos
Friteret æg med syltet glaskål, persillepuré, maltgrene og puffet ris
Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.
Squashghetti med bacon, pesto og kylling
Blomkålssalat med parmesan og rødløg
HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS
LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD
Torsk med porrecreme
8 pers
RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN
4 pers
Legeret krydderurtesuppe
4 pers.
BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE
4 pers
BLINIS MED RØGET LAKS
4 pers.