Opskrifter: Forretter

SLIPSET, DET RØDE SVINS MAGI.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SLIPSET, DET RØDE SVINS MAGI.

Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing

SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SPRØDT POCHERET ÆG, ASPARGES, REJER & DILD

Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe

Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Humdoggus – Hotdog med et twist af varme himmelstrøg.

Avocadomousse svøbt i røget laks

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Avocadomousse svøbt i røget laks

Squashghetti med bacon, pesto og kylling

Print Recipe Squashghetti med bacon, pesto og kylling Ingredients2-3 store squashsalt1 pakke bacon500 g kyllingeinderfiletsmør1 løg1 broccoli1/2 glas pesto ca. 3 store spskevt. parmesan til servering InstructionsLav squashen til spaghetti, enten ved hjælp af en kartoffelskræller eller en spiralizer. Læg i et dørslag og drys med fint salt – lad saltet trække væske ud af … Læs videre Squashghetti med bacon, pesto og kylling

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Squashghetti med bacon, pesto og kylling

SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Print Recipe SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT Ingredients25 g smør2 finthakkede zittauerløg2 små finthakkede fed hvidløg1 liter hønsebouillon1 dl Madlavningsfløde 18%400 g frossen grøn wok-blanding3 dl finthakkede friske grønne krydderurter fx persille, dild, kørvel og purløg1 spsk friskpresset citronsaft1 tsk groft saltfriskkværnet peber8 skiver bacon ca. 125 g InstructionsSmelt smørret i en tykbundet gryde ved … Læs videre SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til SUPPE MED 9 SLAGS GRØNT

Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Print Recipe Blomkålssalat med parmesan og rødløg Ingredients1 blomkål30 g parmesan1 potte frisk basilikum1 rødløg2 røde æbler2 spsk. kapers50 g pinjekernerCitrondressing½ usprøjtet citron4 spsk. olivenolie1 tsk. flydende honning- salt- friskkværnet peber InstructionsSådan gør du 1 Skyl blomkålen, og fjern blade og stok. Hak blomkålen fint, men ikke til smulder. Der må gerne være nogle grovere … Læs videre Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Blomkålssalat med parmesan og rødløg

Skinkestang

Print Recipe Skinkestang Ingredients2 ruller butterdej300 g Jaka Bov skinke eller skinkestrimler1 rødløg250 g champignon300 g flødeost naturel2 tsk. dijonsennepSalt friskkværnet peber1/2 bundt purløg kan undværes1 æg til pensling Instructions1) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. Champignon skal have længere end løg, så kom dem på panden først og tilsæt senere løg. … Læs videre Skinkestang

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Skinkestang

Løgsuppe med hvidløgsostebrød

Print Recipe Løgsuppe med hvidløgsostebrød Ingredients600 g. alm. løg skæres i skiver3 fed hvidløg1 tsk chili eller efter hvor stærkt, du synes den skal være1-2 tsk salt1 spsk olivenolie1 tsk rørsukker800 ml god grønsagsboullion fx herbamareTilbehørBrød ost og hakket hvidløg InstructionsOlivenolie, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres ved middelvarme indtil løgene er … Læs videre Løgsuppe med hvidløgsostebrød

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Løgsuppe med hvidløgsostebrød

HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Print Recipe HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS Ingredients2 spsk hvedemel8 dl vand4 spsk koncentreret hummerfond¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%Madlavningsfløde 8%3 stjerneanis½ tsk sambal oelek1 spsk fintrevet appelsinskal usprøjtet500 g fiskefileter fx torsk eller laks i mindre stykker2 rensede porrer i tynde skiver ca. 200 g1½ tsk groft saltTopping100 g grofthakkede rejer2 spsk hakkede … Læs videre HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til HOT FISKESUPPE MED APPELSIN OG STJERNEANIS

Cremet ærtesuppe med røgede mandler

Print Recipe Cremet ærtesuppe med røgede mandler Ingredients2 spsk. Olivenolie1 stk. Porre0.5 stk. Løg2 stk Fed hvidløg2 kviste Frisk timian7 dl. Hvidvin700 g Frosne ærter100 g Babyspinat0.5 dl.PiskeflødeCitronsaftLidt salt og peber7 dl. HønsefondTilbehørCremefraicheRøgede mandlerFrisk brøndkarse InstructionsVarm olien i en gryde og steg hvidløg, porre, timian og løg klare og let møre over middel varme. Hæld … Læs videre Cremet ærtesuppe med røgede mandler

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Cremet ærtesuppe med røgede mandler

Laks med sprød urtecrust

Print Recipe Laks med sprød urtecrust Ingredients4 stk.laksebøffer uden skind og benCRUSTEN3 stk.store håndfulde krydderurter: persille dild, kørvel, estragon, brøndkarse3 stk.håndfulde rasplidt olivenoliesaltpeber50 gparmesanostSAUCEN2 spsk.smør1 spsk.hvedemel0.5 lmælk1 stk.håndfuld spæd spinat2 tsk.wasabipulver opløst i lidt vandsaltpeberNYE KARTOFLER2 stilkpersille1 stk.helt hvidløg delt på midtensaltPYNT2 stk.citron InstructionsCrusten: Pluk bladene af krydderurterne og kom dem i en foodprocessor med … Læs videre Laks med sprød urtecrust

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Laks med sprød urtecrust

Græskarsuppe med creme fraiche og bacon

Print Recipe Græskarsuppe med creme fraiche og bacon Ingredients1 Hokaido Græskar150 gram bacon af god kvalitet – gerne øko!1 løg2 gulerødder4 kartofler1 æble½ rød chili uden kerner1 tsk revet ingefær1 spsk citronsaft2 dl vand2 dl fløde1 spsk olivenolie½ tsk spidskommenSalt friskkværnet peberServeres med ristede græskar kerner 38% creme fraiche og lidt godt brød InstructionsGræskarret skylles … Læs videre Græskarsuppe med creme fraiche og bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Græskarsuppe med creme fraiche og bacon

LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD

Print Recipe LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD Ingredients800 g Laks i skiver/stykker2 pk. baconGrønsager1 ps. frisk el. frosen spinat1 ps. frosne bønner100 g hasselnødderKrydderurte mayo2 pastauriserede æggeblommer1,5 dl rapsoliecitronsaft af ½ citron1 fed presset hvidløg½ tsk. honning2-3 spsk.hakkede kryderurter basilikum.salt & peber InstructionsFlå skindet af lakse stykkerne og rul to … Læs videre LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAKS MED BACONSVØB M. SPINAT OG STEGTE BØNNER MED HASSELNØDD

Bacon frikadelle på grill

Print Recipe Bacon frikadelle på grill Ingredients4 store løg1/2 kg hakket svinekød1/2 dl løg hakkede1/2 dl persille hakket1/2 dl svampe hakket1 spsk. brunt sukker1 spsk. krydret ketchup1 tsk. soya sovs1 tsk. Worcestershire sauce1/2 dl rasp1 pakke bacon1/2 flaske BBQ sauce kun hvis de laves i ovnen InstructionsSkær toppen og bunden af ​​løgene og fjern ydre … Læs videre Bacon frikadelle på grill

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Bacon frikadelle på grill

TUNMOUSSE

Print Recipe TUNMOUSSE Ingredients4 ds. tun i vand3 dl fløde3 dl cremefraiche1 ml. str. løg10 blade husblassaft af 2 citronerca. 150 g. rød rogn/kaviarsalt & peber100 g. rejer til toppingIcebergsalat til bundCitroner cherrytomater, rejer, agurk til pynt InstructionsLæg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. Hæld væden fra tunen og mos den let … Læs videre TUNMOUSSE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til TUNMOUSSE

Broccolisuppe

Print Recipe Broccolisuppe Ingredients2 løg grofthakket2 fed hvidløg knust1 spsk olivenolie4 kartofler skrællede og skåret i tern1 broccoli skåret i grove stykker, inkl det meste af stiklen (gem en smule fine buketter til topping)1 tsk timian tørret1 liter grøntsagsboullion1 dl piskeflødesalt og friskkværnet peber1 dryp æbleeddike eller citronsaftToppingSprød bacon skåret i små stykker (kan undlades)lidt … Læs videre Broccolisuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Broccolisuppe

Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot

Print Recipe Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot Ingredients6-8 makrelfileter eller anden fisk f.eks. multe skåret i 6-8 portionsstykker3 rødløg2 spsk olivenolie4 spsk rørsukker½ dl vand400 g rabarber skåret i små stykker af 1-2 cm1 tsk finthakket frisk rosmarin1 spidskål3 nye løglidt citronskal og lidt citronsaft10 g smøren lille håndfuld fint plukket dildolie til stegning af fiskenTilbehør: … Læs videre Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Sprødstegt makrel og rabarber-løgkompot

Mad-æbleskiver med fyld

Print Recipe Mad-æbleskiver med fyld IngredientsIngredienser – ca. 25 stk300 gram hvedemel0,75 tsk. salt1 tsk. sukker1 tsk. natron0,25 tsk bagepulver3 æg skal deles i blommer og hvider4,5 dl kærnemælk25 gram rapsolieSmør til at stegningFyld: feta + frisk spinat + f.eks. skinke + rød pesto InstructionsBland mel, salt, sukker, natron og bagepulver i en skål Skil … Læs videre Mad-æbleskiver med fyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til Mad-æbleskiver med fyld

Spinatpandekager med laksefyld

Print Recipe Spinatpandekager med laksefyld 8 pers IngredientsPandekager100 g Frossen hel spinat3 dl mælk2 dl hvedemel2 stk Æg1 spsk Olivenolie½ dl Hakket porre1/4 tsk Salt1/8 tsk Peber1 dl becel til bagningAvokadodressing1 stk Advokado1 stilk e Timian1 spsk Hakket porre1 stk Citronbåd1/4 tsk Salt½ tsk Sukker1/8 tsk Peber1 dl Creme fraicheTilbehørca 250 g Graved laks4 stilk … Læs videre Spinatpandekager med laksefyld

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Spinatpandekager med laksefyld

Indbagt And med Rosenkål

Print Recipe Indbagt And med Rosenkål Ingredients2 andebryster1 pk. optøet butterdejsplader 6 stk2 porre250 g champignon2 spsk soya1 spsk Æblesirup/honningurtesaltRosenkål salat med mandlerTil 2 personer300 g rosenkål50 g mandler½ rødløgÆblesirup/honningUrtesalt InstructionsFremgangsmåde: and Porrer renses og snittes i tynde skiver. Champignon vaskes og skæres ligeledes i tynde skiver. Begge dele ristes på en pande med lidt … Læs videre Indbagt And med Rosenkål

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Indbagt And med Rosenkål

Grønne asparges med tigerrejer

Print Recipe Grønne asparges med tigerrejer IngredientsSkyl aspargesene. Bøj dem i den tykke ende og lige der, hvor de knækker, bruger du den lange tynde ende, og kasserer resten. Asparges og rejer marineres med olie, citronsaft, revet citronskal og frisk ingefær i en foliebakke. Salt og peber tilsættes efter smag. Lad det stå og trække … Læs videre Grønne asparges med tigerrejer

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Grønne asparges med tigerrejer

Moderne rejecocktail

Print Recipe Moderne rejecocktail Ingredients300 g frosne krebsehaler alternativt rejer½ mango ikke for moden, befriet for sten og skræl½ agurk1 avocado befriet for sten og skræl1 lille finthakket rødløg3 økologiske lime saften af alle tre + fintrevet skal af den ene2 spsk fiskesauce1 tsk akaciehonning alternativt anden flydende honning1 stor håndfuld ca. 2 spsk finthakket … Læs videre Moderne rejecocktail

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Moderne rejecocktail

Minestronesuppe

Print Recipe minestronesuppe Ingredients4 personer1 løg3 fed hvidløg2 stængler selleri1 gulerod½ courgette50 g bacon1 spsk. olie6 dl hønsekødsbouillon2 dåser flåede tomater el. cherrytomater2 spsk. tomatkoncentrat3 laurbærblade100 g pastanudler InstructionsHak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. … Læs videre Minestronesuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Minestronesuppe

Bacon cheeseburger suppe

Print Recipe Bacon cheeseburger suppe Ingredients350-400 g. hakket svinekød2 spsk. smør1 løg2-3 fed hvidløg½ hvidkålshoved1½ tsk. spidskommen2½ spsk. chili jeg brugte flager1 pakke bacon i skiverCa. 8 dl. oksebouillon jeg tog det på øjemål1 pakke flødeost jeg brugte en med hvidløg2 håndfulde revet cheddar2-3 dl. piskefløde125 g. tomatpuréSalt og peber InstructionsStart med at stege baconet … Læs videre Bacon cheeseburger suppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Bacon cheeseburger suppe

torsk med bacon

Print Recipe Torsk med bacon Ingredients600 gram torskefilet ca 2 stk.4 spsk tomatpesto4 skiver bacon4 porrer1 dl vand1 tsk olivenolie1 spsk smør1 dl piskefløde1 tsk citronsaftsalt og peber InstructionsHver filet deles i 4 fire vægtmæssigt lige store stykker. Torskestykkerne pensles med pestoen, og drysses med peber. Halestykkerne foldes en enkelt gang på langs, de fire … Læs videre torsk med bacon

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til torsk med bacon

Salat med letsprængt andebryst

Print Recipe Salat med letsprængt andebryst Ingredients2 andebryster1 spsk. sukker1½ spsk. flagesalt2 tsk. knuste fennikelfrøENDVIDERE75 g let ristede hasselnøddekerner gerne friske1 frisésalat100 g mangoldsalat1 spsk. dijonsennep1 spsk. flydende honning1 spsk. balsamicoeddike2 spsk. olivenolie125 g brombær InstructionsRids skindet på andebrysterne. Fjern tydelige hinder fra kødsiden, og læg det ene andebryst med skindsiden nedad i en plastikbøtte … Læs videre Salat med letsprængt andebryst

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Salat med letsprængt andebryst

Hummersuppe med cognac

Print Recipe Hummersuppe med cognac Ingredients1 hel kogt hummer 600-700 g2 skalotteløg1 fed hvidløg2 porrer3 spsk. olivenolie til stegning80 g hvedemel5 dl hvidvin½ dl cognac140 g koncentreret tomatpuré1 krydderbuket af frisk timian rosmarin, laurbærblade½ tsk. cayennepebersalt og friskkværnet peber1 l fiskebouillon2 dl piskefløde1 lille bundt purløg Instructions1. Flæk hummeren med en stor, skarp kniv. Placér … Læs videre Hummersuppe med cognac

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Hummersuppe med cognac

SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

Print Recipe SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS 4 pers Ingredients1 1 ⁄2 liter hønsebouillon100 g brune ris2 gulerødder i tynde stave2 stilke bladselleri25 g smør400 g kyllingefileter i tern1 lille fed finthakket hvidløg1 spsk karry200 g champignoner i skiver1 porre i ringe1 ⁄2 tsk groft salt1 ⁄4 tsk cayennepeber1 ⁄4 liter kærnemælk1 dl grofthakkede … Læs videre SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til SUPPE MED KYLLING, KARRY OG RIS

Torsk med porrecreme

Print Recipe Torsk med porrecreme 8 pers Ingredients300 g fintsnittet porre200 g kartofler skrællet og skåret i skiver2 dl piskefløde2 dl vand800 g torskefilet1 stk tomat i små tern0,25 stk agurk i små tern1 stk lille hakket rødløg1 spsk hakket purløg InstructionsKog porre og kartoffel mørt i piskefløde og vand, blend, sigt og smag til … Læs videre Torsk med porrecreme

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Torsk med porrecreme

RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

Print Recipe RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN 4 pers Ingredients15 g smør3 groftrevne rødbeder1 grofthakket zittauerløg1 dåse hakkede tomater1 liter hønsebouillon1 1 ⁄4 tsk groft saltfriskkværnet peber100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern – smuldret1 dl sorte oliven med sten fx nicoise2 dl Karolines Køkken® Kvark 1%Pyntfriske merianbladeTilbehør300 g groft brød InstructionsLad … Læs videre RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til RØDBEDE- OG TOMATSUPPE MED OST OG OLIVEN

LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE

Print Recipe LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE 6 pers Ingredients375 gr. havkat filet2½ dl. piskefløde2 æg250 gr. laks skåret i strimlerSauce2 skalotteløg1 spsk. hvidvins eddike5 dl fiskefond4 dl piskefløde1 bundt dildCitronsaftsalt & peber InstructionsMousse Skær havkat filer små stykker, blend salt, peber, citronsaft. Æg & fløde tilsættes. lad blandingen hvile i 30 min. pensel 6 … Læs videre LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til LAKS & HAVKATMOUSSE M. FISKESAUCE

MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT

Print Recipe MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT IngredientsMarinerede rejer1 spsk finthakket mild rød chilipeber2 spsk friskpresset limesaft4 spsk finthakkede friske korianderblade300 g rejer i lageLimedressing1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%1 tsk friskpresset limesaft1 ⁄4 tsk groft saltKulørt salat1 ⁄2 agurker1 ⁄2 moden mangofrugter i stave1 ⁄2 avocadoer1 spsk friskpresset limesaft2 spsk finthakket rødløg8 tynde skiver … Læs videre MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til MARINEREDE REJER OG KULØRT SALAT

Legeret krydderurtesuppe

Print Recipe Legeret krydderurtesuppe 4 pers. Ingredientsmasser af friske krydderurteresdragon kørvel skovsyre og purløg6 dl. god hønsefond3 dl. piskefløde2 æggeblommer60 g. usaltet smørmuskatnødsaltfriskkværnet peber8 vagtelæg2 skiver afskorpet sandwichbrød skåret i tern og ristede sprøde i smør InstructionsKrydderurterne skylles, tørres og hakkes meget fint. Hønsefond og 2 dl. af fløden varmes op i en gryde og … Læs videre Legeret krydderurtesuppe

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til Legeret krydderurtesuppe

BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

Print Recipe BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE 4 pers Ingredients8 grønne asparges2 skiver grovbrød50 g flødeost med smag 16% fx Buko® Rucola Pesto6 hjertesalatblade4 skiver parmaskinke6 cherrytomaterPyntfriske basilikumbladefriskkværnet peber InstructionsKnæk de nederste par centimeter af aspargesene. Grill aspargsene på en varm grill eller grillpande i ca. 2 min. De skal blot lige tage … Læs videre BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

Udgivet i Mandeklubben | Tagget , | Kommentarer lukket til BRUSCHETTA MED GRILLEDE ASPARGES, OST OG PARMASKINKE

BLINIS MED RØGET LAKS

Print Recipe BLINIS MED RØGET LAKS 4 pers. Ingredients8 blinispandekager250 g røget laks i skiver250 g spinat1 spsk smør6 skiver bacon sprødstegt1 dl græsk yoghurt eller creme fraicheBlinis uden gær225 gram Hvedemel75 gram Boghvedemel2 tsk. Bagepulver1 tsk. Natron *1 tsk. Sukker1 tsk. Salt2 Æg3 dl. Kærnemælk4 spsk. Majsolie InstructionsMelet blandes med bagepulver, natron, sukker og … Læs videre BLINIS MED RØGET LAKS

Udgivet i Mandeklubben | Tagget | Kommentarer lukket til BLINIS MED RØGET LAKS