Ingredienser
Method
- Bland mel, salt, sukker, natron og bagepulver i en skål
- Skil æggene i blommer og hvider. Stil hviderne til side (de skal først bruges senere)
- Rør æggeblommerne sammen med kærnemælken og rapsolien
- Rør æggeblomme-blandingen i de tørre ingredienser.
- Stil dejen i køleskabet i en halv times tid
- Efter den halve time: pisk æggehviderne og vend æggehvide-massen i dejen
Bag æbleskiverne
- Opvarm æbleskivepanden, og tilsæt lidt smør eller anden fedtstof (f.eks. flydende Becel) i hvert hul.
- Fyld dej i hullerne, men ikke helt op til kanten da der skal være plads til fyld og til at vende æbleskiven
- Tilsæt det ønskede fyld
- Brug træpinde til at vende: Når æbleskivernes kanter begynder at stivne, kan æbleskiverne vendes en halv omgang.
- Sørg for at æbleskiverne er bagt på alle sider og server æbleskiverne lune
Noter
ca 25 stk