Frugtsalat med råcreme
Ingredienser Råcreme 4 æggeblomme 60 g sukker 0,50 tsk vaniljepulver 2 dl piskefløde Frugt til frugtsalat 2 banan, i skiver 1 mango, i tern 1 æble, i tern 0,50 ananas, i tern 1 dl granatæblekerner 0,50 bakke grønne vindruer, halveret 2 mandarin, i både 1 kiwi, i små tern 30 g mørk chokolade, hakket Fremgangsmåde … Læs videre Frugtsalat med råcreme
Hvid chokolademousse med passionsfrugt
Det skal du bruge: 300 g hvid chokolade 1 vaniljestang 4 pasteuriserede æggeblommer 1 spsk. flormelis 6 dl piskefløde 6 passionsfrugter Sådan laver du hvid chokolademousse: Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt over vandbad ved svag varme. Pas på, at chokoladen ikke skiller. Tag skålen op af vandbadet, og stil den til side, når det meste … Læs videre Hvid chokolademousse med passionsfrugt
Eton mess med hindbær og ribs
Ingredienser 4 personer 125 g hindbær 125 g ribs 1 spsk flormelis 1 tsk vaniljesukker 2½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 50 g marengs SÅDAN GØR DU 1.Tag lidt hindbær og ribs fra til pynt, og mos resten groft med en gaffel sammen med flormelis. 2.Kom vaniljesukker i fløden, og pisk den til skum. 3.Bræk … Læs videre Eton mess med hindbær og ribs
Rabarbertærte med marengs
Tærtedej110 g Smør80 g Flormelis30 g Mandelmel1 Æg0,5 Vanilje stang235 g Hvedemel1 tsk. Salt Frangipane125 g Smør – blødt100 g Rørsukker2 Æg75 g Mandelmel15 g Hvedemel1 Vanilje stang1 tsk. Mendel ekstrakt Rabarberfyld300 g Rabarber60 g Rørsukker1 spsk. Majsstivelse Marengs3 bægre past. Æggehvide100 g Sukker Tærtebund Kom smør, flormelis, mandelmel (du kan sagtens blende nogle mandler … Læs videre Rabarbertærte med marengs
Choux au craquelin
Vaniljecreme Mælk 4 dl Æg 2 Sukker 4 spsk Hvedemel eller majsstivelse 2 spsk Vaniljesukker 2 tsk Kiks Sukker 100 g Hvedemel 100 g Koldt smør i tern 100 g Pink pastafarve ½ tsk Vandbakkelser Vand 2 dl Smør 100 g Hvedemel 100 g Sammenpiskede æg (ca. 3) 150 g Piskefløde 38% ½ liter Solbærmarmelade … Læs videre Choux au craquelin
Nøddelagkage med nougatcreme
Du skal bruge: Nøddebunde 200 g hasselnødder200 g sukker4 æggehvider Nougatcreme 100 g blød nougat + ekstra til pynt2 pasteuriserede æggeblommer4 dl piskefløde Fremgangsmåde:Klip bagepapir ud i cirkler, så det passer til bunden af dine lagkagebunde eller din springform. Smør kanterne med smør. Blend nødderne med 100 g sukker. Jeg bruger nøddehakkeren, som hører til … Læs videre Nøddelagkage med nougatcreme
Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce
ingredienser pære 4 flotte pærer 400 gram sukker 6 dl. vand 1 vaniljestang 1 usprøjtet citron, skallen og saften ingredienser is /chokoladesauce Ca. en ½ liter vaniljeis, købt eller hjemmelavet 2 stk. passionfrugter 2 dl. piskefløde Korn fra en ½ vaniljestang 50 gram mørk chokolade, min. 42% Evt. lidt mynteblade eller drys af hakkede sukkerristede … Læs videre Pære belle Hélène med passionsis og chokoladesauce
Blommegrød | Med kanel og skum af hvid chokolade
Fastelavnsboller af butterdej med marcipanflødecreme
LAKRIDS- OG CITRONMOUSSEKAGE MED HVID CHOKOLADECREME
Fløderand med marssauce og chokoladevifte
Chokoladetærte med banan, vanilleiscreme og ølsirup
4 pers.
Rom-rosin-muffins
12 stk
Flødeboller – hjemmelavede og lækre!
ca 12 stk
Blomsterbergs Medaljer
10 stk.
Færøsk æblekage med karamelsauce
6-8 pers
4-Dobbelt Chokolade Brownies
Chokolade brownies når de er bedst