BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

BLØDENDE CHOKOLADEKAGE

Ingredients

  • 400 g chokolade
  • 400 g smør
  • 320 g mel
  • 320 g flormelis
  • 5 g bagepulver
  • 10 æg.

Instructions

  • Smelt chokolade og smør i vandbad.
  • Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
  • Rør æg i et af gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
  • Hæld i muffinforme (de hæver meget).
  • bag ved 230 grader i 8-10 min.
  • kagerne skal være flydene inden i.
  • Kan fryses. Frosne kager skal ca. have 2 min længere.
  • SERVERING server evt. med en lækker appelsin sorbet. kagen kan godt være lidt "tung". derfor frisker sorbet retten lidt op 🙂 Et sikkert hit til en lækker gæstemiddag..

Notes

ca 25 stk