Ingredienser
- 100 gram Kiks Bastogne
- 125 gram Digestive kiks
- 50 gram Smeltet smør
- 1 deciliter marmelade solbær eller blåbær
- 2.5 deciliter Fløde
- 2 deciliter Skyr eller græsk yoghurt
- 1 spsk. Flormelis
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 100 gram Blåbær friske
Sådan gør du
- Blend bastogne og digestive kiksene til krummer og rør dem sammen med smeltet smør.Fordel massen i bunden af en springform (18-20 cm) eller et lille fad og pres det godt ned i bunden, så du får en fast kiksebund.Smør 2/3 del af marmeladen ud på bunden.Pisk fløde til flødeskum og vend det sammen med skyr, flormelis og vaniljesukker.Fordel skyrfløden jævnt i formen.Smør det sidste af marmeladen ud ovenpå og top med blåbær og lidt knust bastogne.Sæt på køl et kvarters tid og servér.Kagen kan fint laves et par timer i forvejen og stå på køl indtil den skal spises.
5 pers.