Chokolade Brownie Cookies 

Det skal du bruge.

  • 150 g mørk chokolade
  • 70 g usaltet smør
  • 150 g sukker
  • 2 store æg
  • 30 g kakaopulver
  • 1 tsk salt
  • Chokoladestykker målt med hjertet (90 gram )

Sådan gør du.

  1. Tænd ovnen og forvarm ovnen til 180 grader, almindelig ovn.
  2. I en skål eller lille gryde smeltes chokolade og smør til det er glat og skinnende, og lad det køle af
  3. Pisk sukker og æg til det er luftigt. Det tager 4-6 minutter.
  4. Hæld den håndvarme smør og chokolade blanding i æggemassen og pisk til det er ensartet.
  5. Sigt kakaopulver og salt i og pisk igen til dejen er glat og skinnende. Dejen vil være tynd på dette stadie – det er ok.
  6. Bland chokolade stykkerne i dejen og sæt den på køl til den er mere fast og sej i konsistensen.
  7. Brug to skeer til at sætte små klatter af dej på en bageplade – husk godt mellemrum mellem da dejen flyder ud under bagning.
  8. Bag pladerne to af gangen ved 180 grader i 8-9 minutter.

De er færdige når de er blanke med en krakeleret overflade.