Orange laks med sticky rice.

Ingredienser:

2 laksefileter

2 spsk appelsinsaft

1 tsk honning

1 spsk soja

1 fed hvidløg

1 økologisk appelsin

Sticky rice:

450 gram blomkål

3 spsk flødeost naturel

0.75 dl. mælk eller plantedrik

60 gram revet mozzarella

salt

Tilbehør :

evt ekstra grøntsager

Tilberedning:

Skær blomkålen i mindre stykker ogkom dem i en foodprocessor. Kør dem til helt små stykker, så de ligner ris. Du kan også hakke dem fint, hvis du ikke har en foodprocessor.

Kom blomkål, flødeost, mælk og revet mozzarella i en gryde og varm det op, så osten smelter. Smag til med salt.

Rør appelsinsaft sammen med honning, soja og knust hvidløg. Hæld marinaden over laksefileterne. Skær 4 skiveraf appelsinen og placer 2 skiver på hvert stykke laks.

Tænd airfryeren på 200 grader.

Anbring laksefileterne i airfryerkurven og tilbered dem i 10-12 minutter med lakseskindet nedad.

Server orangelaksen sammen med sticky rice og drys evt. med friske krydderurter, hvis du har det. Du kan evt lave ekstra grøntsager, hvis du er mere sulten.

2 pers