Skinkestang

Skinkestang

Ingredients

  • 2 ruller butterdej
  • 300 g Jaka Bov skinke eller skinkestrimler
  • 1 rødløg
  • 250 g champignon
  • 300 g flødeost naturel
  • 2 tsk. dijonsennep
  • Salt friskkværnet peber
  • 1/2 bundt purløg kan undværes
  • 1 æg til pensling

Instructions

  • 1) Skær champignon og løg i skiver og steg dem. Champignon skal have længere end løg, så kom dem på panden først og tilsæt senere løg.
  • 2) Bland flødeost, dijonsennep, hakket purløg, salt og peber sammen og smag til.
  • 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken.
  • 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. Smør stangen med et penslet æg.
  • 5) Bag stangen i ca. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader. Hvis butterdejen ikke er gylden nok, sæt da varmluft på).
  • 6) Server stangen direkte fra ovnen.

Notes

4 pers