Spinatpandekager med laksefyld

Spinatpandekager med laksefyld

8 pers

Ingredienser
  

  • Pandekager
  • 100 g Frossen hel spinat
  • 3 dl mælk
  • 2 dl hvedemel
  • 2 stk Æg
  • 1 spsk Olivenolie
  • ½ dl Hakket porre
  • 1/4 tsk Salt
  • 1/8 tsk Peber
  • 1 dl becel til bagning
  • Avokadodressing
  • 1 stk Advokado
  • 1 stilk e Timian
  • 1 spsk Hakket porre
  • 1 stk Citronbåd
  • 1/4 tsk Salt
  • ½ tsk Sukker
  • 1/8 tsk Peber
  • 1 dl Creme fraiche
  • Tilbehør
  • ca 250 g Graved laks
  • 4 stilk e Snittet romani salat
  • 8 stk Citronbåde
  • 2 stk Æbler i både
  • 4 stk Tomater i både
  • 2 stk Peber i ringe

Method
 

  1. Sådan gør du
  2. Tø spinaten næsten op.
  3. Pisk mælk og mel.
  4. Tilsæt spinat, 2 æg, salt, peber og olie.
  5. Pisk det jævnt og lad det hvile ½ time.
  6. Bag 8 pandekager, ved jævn varme. (3/4 dl dej pr. pandekage), med lidt becelmargarine til de er gyldne.
  7. Imens røre avokadodressing, af en most avokado med krydderier og cremefraiche.
  8. Fyldet tilberedes og anrettes efter behag.
  9. Pandekagerne kan rulles på forhånd eller gæsterne vælger deres eget fyld fra et fad.

Noter

8 pers