LASAGNERULLER MED RICOTTA, SPINAT OG TOMAT

Ingredienser

  • 250 g mel 00
  • 2 store æg
  • 30 ml vand
  • 500 g frisk ricotta
  • 1 kg spinat
  • 100 g parmesanost
  • 250 g Mutti finthakkede tomater
  • 3 dl bechamelsovs
  • 30 g smør
  • salt og muskatnød

Lasagneruller med ricotta, spinat og tomat: Method

  1. Ælt længe mel med æg og vand, 1 spsk. olie og en knivspids salt.
  2. Når dejen er glat og smidig, dækkes den med film og stilles hen i 30 minutter.
  3. skyl spinatbladene, og skold dem i kogende, let saltet vand i 2 minutter. Hæld vandet fra, tryk resten af vandet af spinaten, og hak dem fint. Bland spinat og ricotta, tilsæt 80 g parmesanost, salt og muskatnød.
  4. Rul dejen ud i et tyndt lag. Skær den ud i rektangler på 6 x 15 cm.
  5. skold dem i kogende vand i 2 minutter, og tør dem på et viskestykke.
  6. kom et lag fyld på hver rektangel, og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med beklædt med bagepapir og penslet med smør.
  7. Dæk med bechamelsovs og de finthakkede tomater. Drys med den resterende parmesanost og et par smørklatter. Bages i ovnen ved 180 °C i 20 minutter.

4 pers