Grønne blinis med stenbiderrogn

24 stk.

Blinis:

  • 25 g spinat
  • 1 dl mælk
  • Ca. 50 g hvedemel
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • Lidt smør

Stenbiderrogn:

  • 1 usprøjtet lime
  • 2 dl cremefraiche 38 %
  • 1 lille rødløg
  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 potte dild eller ærteskud
  • Salt og peber
  • Evt. spiselige blomster til pynt

Sådan gør du:

Blinis:

  1. Vask spinaten, og damp den i en gryde. Blend spinaten med mælk.
  2. Pisk mel, salt, bagepulver og æg sammen til en ensartet masse. Tilsæt spinatblandingen lidt ad gangen.
  3. Smelt lidt smør på en blinispande eller almindelig pande, og bag 24 små pandekager. Lad dem afkøle.

Stenbiderrogn:

  1. Riv skallen af limefrugten, og rør den med cremefraiche. Hak rødløget fint.
  2. Anret hver blinis med cremefraiche og stenbiderrogn. Top med rødløg, og drys med salt, peber og ærteskud. Pynt evt. med spiselige blomster.