Hvid gløgg med lakrids og æble

Hvid gløgg med lakrids og æble

Ingredienser
  

  • 1 l æblemost
  • ½ flaske hvidvin
  • 4 stænger lakridsrod
  • 6 stjerneanis
  • ½ dl rørsukker
  • 1 økologisk citron
  • 2 æbler
  • ½ dl rosiner

Sådan gør du
 

  • 1. Kom æblemost og hvidvin i en gryde sammen med lakridsrod, stjerneanis og rørsukker. Skræl skallen af citronen og kom den i. Varm det op sammen – men uden det koger.
  • 2. Smag til, om den er sødt nok. Det kan variere afhængig af hvilken most og hvilken vin, du bruger.
  • 3. Skær æblerne i tynde skiver, og citronen i både. Kom rosiner, æble og citron i glas, og hæld den varme gløgg over. Servér evt. med et stykke lakridsrod i glasset.

Noter

5 pers