Brændende kærlighed – med mere grønt

Kartoffelmos
Skrællede melede kartofler1 kg
Vand1 liter
Madlavningsfløde 8%1 dl
Groft salt1 tsk
Sennepsdressing
Madlavningsfløde 8%1 dl
Dijonsennep4 tsk
Groft salt¼ tsk
Stegte grøntsager
Smør20 g
Champignoner i halve og kvarte450 g
Porre i tynde ringe (ca. 150 g)1
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)2
Skrællet græskar i mundrette stykker200 g
Grofthakkede hasselnøddekerner50 g
Groft salt1 tsk
Groftkværnet peber½ tsk

4 pers
Sådan gør du
Kartoffelmos
Kom kartoflerne i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i 15-20 min., eller til de er godt møre.
Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.
Mos dem let og vend med fløde og salt lige inden serveringen.
Varm kartoffelmosen godt igennem og smag til.

Sennepsdressing
Vend fløde, sennep og salt sammen og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
Smag til.

Stegte grøntsager
Lad imens halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande.
Steg champignonerne i ca. 5 min., til de er gyldne og tørre. Tag champignonerne op.
Lad resten af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits græskar, porre og rødløg i 2-3 min.
Tilsæt hasselnødder, stegte champignoner, salt og peber. Smag til.
Ved serveringen
Kom kartoffelmosen i et stort varmt fad.
Hæld de stegte grøntsager over og server straks sammen med sennepsdressing .