Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Pandekagepakker med cremet fyld af grønsager & røde linser

Servings: 8

Instructions

  • Ingredienser
    1 løg, finthakket
    ½ squash, groftrevet
    3 gulerødder, groftrevet
    2 stængler bladselleri, i medium stykker
    1½ dl røde linser
    1 ds hakket tomat
    3 dl vand
    1½ tsk salt
    1 dl fløde af ønsket type + 4 tsk Maizena
    Tilbehør:
    8-10 madpandekager samt revet ost
    Fremgangsmåde
    Alle grønsager ordnes.
    Alle ingredienser undtagen fløde og maizena kommes i en gryde og koger ved jævn varme i 20-30 minutter. Rør i saucen ind imellem.
    Fløde og maizena røres sammen, så blandingen er klumpfri.
    Tilsæt fløde-maizena-blandingen, rør grundigt og varm igennem.
    Lad saucen køle lidt af.
    Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
    Sauce lægges på midten af en pandekage, der bruges 2 store spsk pr pandekage.
    Pandekagen foldes godt sammen til et rektangel – begynd med de to lange sider – og lægges med samlingen nedad i et fad. Dette gøres med hver pandekage. De fyldte pandekager må gerne ligge tæt i fadet.
    Drys revet ost over pandekagerne.
    Pandekagepakkerne bages i ovnen til osten er smeltet og let gylden og pandekagerne har fået lidt fast overflade, dette tager ca. 10 minutter.
    Rigtig god fornøjelse.