IngredienserCitron/Soya kaviar50 ml citronsaft25 ml soya sauce50 ml vand2 spsk Akaciehonning4-5 blade husblas3dl smagsneutral olieAvocado-wasabi dressingCa. 1 dl. Avocado-olie1 tsk. æblecidereddikeLidt salt og friskkværnet peber1 tsk. Akaciehonning1-2 tsk Wasabi – alt efter styrkeKammuslinger i tempura8 friske kammuslinger1-2 plader nori-tang1 æggehvide90 gr mel125ml vand4-5 isterningerAvocado olie til fritering (ca. ¾l)Lidt majsmelPynt/Anretning1 potte BrøndkarseLidt citronsaftTilberedningCitron/Soya kaviarStart med at sætte olien i fryseren i god tid, så den er iskold når den skal brugesKog citronsaft, soya, vand og honning let op.Smag væsken til og lad den køle af.Pisk husblas i væskenHæld væsken på en dressingflaske med et meget lille hul – alternativt kan en pipette elle sprøjte bruges.Pres væsken dråbevis ud i den iskolde olie, så der dannes små kaviar-lignende æg.Stil det hele tilbage på køl, til det skal bruges.Lige før brug tages kaviaren op i en lille si og skylles hurtigt i iskoldt vand.Avocado-wasabi dressingPisk alle ingredienserne sammen og smag til.Stil på kølKammuslinger i tempuraPisk æggehviderne let.Pisk mel, vand og isterninger i, til dejen er nogenlunde jævn.Lad dejen hvile i 10-15 min.Varm olien op i en kasserolle.Klip tangen i strimler der er ligeså brede som kammuslingerne er høje.Fugt tangen og rul kammuslingen i et stykke tang (hæft tangen med lidt vand)Vend kammuslingerne i majsmel og herefter i tempura-dejen og steg i olien i 3-4 minutter.Pynt/AnretningVend brøndkarsen med lidt af dressingen og placer det som bund på tallerkenen.Placer kammuslingerne ovenpå og pres lidt citronsaft over.Pynt med kaviar og lidt af den resterende dressing.Serveres straks, da tempuraen ellers kan blive lidt blød.