Ingredienser :
Et lille hokkaidogræskar
160 gram lys muskovado
80 gram blødt smør
180 gram hvedemel
1 spsk. maizena
1 tsk. natron
½ tsk groft salt
1 tsk. vaniljesukker
50 ml kærnemælk
100 gram mørke chokoladeknapper
Sådan gør du :
Skær dit græskar i mindre stykker, fjern indmad og bag ved 200 grader i ca 20-25 minutter til de er møre og lad dem køle af.
Fjern skallen fra græskarret og mos dem i en skål, du skal bruge ca 3-400 gram.
Pisk smør og sukker sammen og vend det sammen med græskar. Bland de tørre ingredienser i en skål og vend i græskarblandingen. Tilsæt kærnemælk og bland til sidst chokoladeknapperne i. Kom dejen i en smurt brødform og drys lidt muskovadosukker ovenpå og bag ved 180 grader, i ca 45-55 minutter. Test efter 45 minutter med en nål, om den er gennembagt. Køl af i formen i 10 minutter og vend den over på en rist.
server evt. med friske bær og creme fraiche med vaniljesukker.