Æggemuffins med kylling og spinat

2 pakker

Kyllingebryst

8 stk.muffins papirforme evt. dobbelt forme

8æg M/L

0,5 dlmælk

75revet cheddar (kan erstattes af en mere fedtfattig ost)

1rød peberfrugt i tern

1 dlfriske timianblade

50 gspinat

Smørspray eller smeltet smør til papirformene

Salt og peber

Radiser med top

Groft brød

Tilberedning

Spray muffinsformene med smørspray, eller pensl med lidt smeltet smør eller olie.

Pisk æggeblandingen sammen af æg, mælk, revet cheddar, salt og peber. Tilsæt de friske timianblade.

Skyl spinaten, tør den, og skær den i grove stykker. Skyl peberfrugten, og skær den i tern.

Skær pålægget af kyllingebryst i tern.

Kom papirformene i en fast muffinform af metal, eller lav et dobbelt lag af papirforme i stedet for, så de kan holde æggemassen.

Fordel spinat, peberfrugt og tern af kyllingepålæg i hver muffinform.

Fordel æggeblandingen i formene. Hvis dine muffinsforme er små, får du muligvis mere end otte muffins ud af portionen.

Bag dine æggemuffins ved 180 °C varmluft i cirka 12-15 min. Check om de er færdige ved at prikke på en muffin. Æggemassen skal føles fast.

Servér de nybagte og let afkølede æggemuffins sammen med radiser med top

Velbekomme!

4 pers