Ingredienser
- Råcreme
- 4 æggeblomme
- 60 g sukker
- 0,50 tsk vaniljepulver
- 2 dl piskefløde
- Frugt til frugtsalat
- 2 banan, i skiver
- 1 mango, i tern
- 1 æble, i tern
- 0,50 ananas, i tern
- 1 dl granatæblekerner
- 0,50 bakke grønne vindruer, halveret
- 2 mandarin, i både
- 1 kiwi, i små tern
- 30 g mørk chokolade, hakket
Fremgangsmåde
Råcreme
Pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.
Kom piskefløden i en ren skål og pisk den til en luftig flødeskum. Rør æggesnaps og flødeskum sammen og server til en lækker frugtsalat.
Bland de skårne frugter forsigtigt sammen i en skål og server råcremen til.
4 pers