Ingredienser4 Svinekoteletter1 Æg Rasp (til panering) Krydderier (salt og peber) Smør (til stegning)1 kg Kartofler2 Løg3 fed Hvidløg Muskatnød (revet)2 1⁄2 dl Piskefløde2 1⁄2 dl Sødmælk (kan erstattes af piske- eller kaffefløde) Krydderier (salt og peber)400 g Ærter (gerne fra frost)VejledningFlødekartofler:Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.Pil løgene og skær dem i meget tynde skiver.Læg kartofler og løg lagvis med knust hvidløg, revet muskat samt salt og peber i et ildfast fad. Hæld mælk og fløde over kartoflerne i fadet.Bag flødekartoflerne ved 180 grader varmluft i cirka 40 minutter, til kartoflerne er møre. Stik i dem med en kniv eller en kødnål. Er der ingen modstand, når den trækkes op, er kartoflerne færdige. Panerede svinekoteletter:Pisk ægget let sammen med en gaffel i en dyb tallerken.Hæld rasp, krydret med salt og peber, ud på en stor, flad tallerken.Vend svinekoteletterne først i æg og derefter i rasp.Steg koteletterne på begge sider på en pande i rigeligt smør, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.Servering:Server de panerede svinekoteletter sammen med flødekartoflerne samt ærter, der er kogt i 1 minut.